20/02/16

Rok blogu v číslach

10. februára to bol presne rok, čo som na svojom blogu publikovala prvý článok


Je preto ten správny čas spraviť menšiu štatistiku :)

8379 je počet ľudí, ktorí môj blog navštívili uplynulý rok. Ja viem, že to nie je žiadna sláva, ale vzhľadom k tomu, akým štýlom som sa blogu venovala, je to pre mňa úplne pochopiteľné číslo.

Za celý rok som na blogu publikovala 44 článkov.

Najväčšej obľube sa teší článok Recenzia: Kallos Jasmine (maska) - 485 zhliadnutí



347 je počet publikovaných komentárov.
Najviac komentovaným článok bol návod Ako sa správne odlíčiť - 20 komentárov.
Tento článok je zároveň mojím najobľúbenejším a som naňho najviac hrdá. 



Viem, že blog som viac zanedbávala ako sa oňho starala. ale mňa to naozaj baví, lenže je ťažké skĺbiť školu, množstvo mimoškolských aktivít, záľub, kamarátov a starostlivosť o blog. Niekedy bol dôvod aj to, že som jednoducho nevedela, o čom mám napísať. Mám radšej, ak sú moje články nejako zmysluplné alebo prospešné, takže som nezvykla písať napríklad tagy, len aby tu niečo bolo.
Taktiež na mojom blogu nenájdete random fotky alebo instagram fotky, aj keď na iných blogoch sa na tieto typy článkov pozriem rada. 
Možno ani počet komentárov nie je vysoký, lenže nikdy som nikoho nenútila, aby moje články komentoval. Rovnako to mám aj ja - ak niečo komentujem, tak preto, lebo chcem a nie preto, že idem niekomu oplácať komentár alebo čosi podobné. 

Verím, že ak mi blogovanie vydrží aj ďalší rok, tak sa polepším. 

Keď sa to tu znovu rozbehne, je pre vás pripravená aj giveaway :)






1 komentár:

  1. Krásné čísla. Blog je hlavně pro zábavu a také jsem zastáncem, že raději psát něco smysluplného než článek o ničem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť