Zobrazujú sa príspevky s označením Recenzie. Zobraziť všetky príspevky
Zobrazujú sa príspevky s označením Recenzie. Zobraziť všetky príspevky

28/05/20

Bioderma Sensibio #recenzia

Každú jednu zimu mám problémy so suchou pleťou. Niekedy sa to prežiť dá, inokedy je to horšie. Niekedy si vystačím s cenovo dostupnými krémami z drogérie, no táto zima bola veľmi kritická. Nič mi nepomáhalo, nezaberalo, a preto som sa rozhodla siahnuť po "drahšej" kozmetike. 
Po dlhšom rozmýšľaní a vyberaní padla voľba na Biodermu a ich produktový rad Sensibio, určený na začervenanú pokožku so šupinami.

Bioderma Sensibio

Keďže bola moja pleť naozaj v katastrofálnom stave, rozhodla som sa pre "combo" a okrem krému som siahla aj po čistiacom géli, aby bol výsledok viditeľnejší. A na oba tieto produkty som sa poriadne tešila.

23/04/20

Moja prvá objednávka z DOUGLASu

Keď sa na začiatku karantény začali zatvárať obchody, povedala som si, že je to super, pretože sa aspoň poteší moja peňaženka. Ale neuvedomila som si, že do popredia sa dostanú eshopy... 
Dlho som odolávala. Presviedčala som samú seba, že žiadne nové oblečenie mi netreba, keďže mám možnosť pracovať z domu a tak isto nepotrebujem ani kozmetiku, veď doma sa nemaľujem. 


Vydržalo mi to necelý mesiac. Najprv som uvidela zľavy na About You a neodolala som. Povedala som si, že som si dlho neurobila radosť a práve teraz, keď celý svet podlieha panike, je ten správny čas potešiť sa. 
A potom som zistila, že český eshop Douglasu už posiela aj na Slovensko... 

19/04/20

Maybelline The Falsies Lash Lift #recenzia

Určite má každá jedna z nás obľúbenú riasenku, ktorej sa nehodlá vzdať ani za nič. Veď ani ja nie som výnimkou. Ale po istom čase ma aj moja obľúbenkyňa začne nudiť a je čas siahnuť po niečom novom. Nedávno mi prišla na testovanie riasenka The Falsies Lash Lift od Maybelline. 


13/02/18

Perníkový krém na ruky Ziaja (recenzia)

Aký kozmetický produkt patrí k vašim zimným nevyhnutnostiam? U mňa je to okrem balzamu na pery aj krém na ruky. Počas zimy ich mám načatých hneď niekoľko, každý v jednej taške, aby som ich stále nezabúdala, pretože v zime moje ruky extrémne trpia. Neprospieva im chlad ani prechod zo zimy do tepla. Už aj bez toho zvyknú byť suché, no teraz je to ešte horšie a viditeľnejšie. 
V tejto recenzii vám predstavím môj zimný must have. 


01/02/18

Moja prvá objednávka zo Zaful

Počas vianočných výpredajov som si zo stránky Zaful ukoristila jeden sveter. Bola to v podstate moja prvá objednávka z tejto stránky a rada by som sa s Vami podelila o svoju skúsenosť. 
Mimochodom, momentálne na ich shope prebieha akcia valentines day sale, kde majú tiež super veci. 

25/01/18

Rimmel SuperCurler riasenka (recenzia)

Máte aj vy doma také produkty, ktoré na poličke čakajú poriadne dlho na svoju chvíľu? 
Mňa po dlhšej dobe už omrzela moja obľúbená Lash Sensational, a preto som siahla po riasenke SuperCurler 24H od Rimmelu, ktorú som mala doma zabalenú snáď pol roka. 


29/12/17

Adventný kalendár NYX 2017

Už druhý rok po sebe ma ovládlo čaro kozmetických adventných kalendárov a druhý rok po sebe som sa rozhodla pre NYX. 
Na blogoch čítam často protichodné názory na kozmetické adventné kalendáre. Jedna skupina si ich pochvaľuje, zatiaľ čo tej druhej sa ich cena zdá privysoká a považuje to za rozmar. 
Konkrétne tento adventný kalendár od NYXu obsahoval 24 miniatúr ich rúžov. Ak si to prepočítam, tak cena 55 eur mi výjde ako úplne adekvátna voči jeho obsahu. Je skvelé, že mám každý deň kozmetické potešenie a tak isto oceňujem aj to, že sú to miniatúry rúžov a mám možnosť jednotlivé rúže vyskúšať ešte predtým, ako si kúpim veľké balenie. Ďalšou skvelou výhodou týchto miniatúr je, že ich miniem skôr ako klasické balenia rúžov a nemusím sa báť, že mi vyschnú alebo zostarnú. 
Za mňa osobne sú kozmetické adventné kalendáre skvelá vec a už teraz sa teším, čo si pre nás firmy pripravia na budúci rok. 
A keďže ste mi pod haul písali, že chcete vidieť jeho obsah, tak som pre Vás pripravila článok aj so swatchmi.


19/12/17

Freeman hydratačná maska goji berry

Freeman masky patria na blogu k tým viac obľúbeným, no ja som sa k ním akosi nikdy nedostala. Túto masku som vyhrala už dávnejšie v nejakej giveaway. Keďže je určená pre dehydrovanú pleť, tak v lete som ju nevyužila a odskúšala som ju až teraz na jeseň a v zime, keď to moja pleť potrebovala najviac.

 

04/12/17

Dermacol Selfie make-up recenzia

Musím sa Vám priznať, že aj keď si nájdem nejaký make up, ktorý mi vyhovuje, tak stále skúšam niečo nové a siaham po produktoch, ktoré som ešte nevyskúšala. Rovnako to bolo aj v prípade Selfie make upu od Dermacolu. 
Poznala som ho z reklám a blogov, kde bol dosť chválený, a preto som sa rozhodla vyskúšať ho aj ja. 

27/11/17

Hydratačná micelárna voda od Yves Rocher (recenzia)

V mojom odličovacom rituáli nastal obrovský zvrat. Už dlhšie som chcela vymeniť micelárku od Garnier za niečo iné, ale nikdy som na to akosi nemala náladu. Na jednej strane som chcela vyskúšať zmenu, no na druhej mi tento produkt celkom vyhovoval. 
A huráá, konečne Vám môžem priniesť recenziu na hydratačnú micelárnu vodu od Yves Rocher a už skúšam aj ďalšiu pre mňa novinku. 

03/09/17

Avon fixačný sprej na make up (recenzia)

Fixačný sprej na make up nepatril nikdy k mojim kozmetickým must have. Ani na blogoch som sa s ním často nestretávala, preto ma to k jeho kúpe ani nijak extra neinšpirovalo. Až som raz jeden takýto sprej vyhrala v giveaway... 


06/08/17

Uhorkové tonikum od Sportique (recenzia)

Spolu s ostatnými blogerkami sme pre Vás vďaka stránke Fashionising.cz testovali uhorkové tonikum od značky Sportique. 
V tomto článku Vám prinášam moju recenziu, ale pokiaľ ste zvedaví, ako dopadol tento produkt u ostatných slečien, určite klikajte na článok s recenziami a možno si stihnete o toto tonikum aj zasúťažiť. 


12/06/17

Fit Me! korektor (recenzia)

Bez tekutého korektoru si svoj život už ani neviem predstaviť. Po smutnej správe, že môj obľúbenec korektor Affinitone sa už nevyrába v tekutej forme, som sa rozhodla vyskúšať ďalší tekutý korektor od rovnakej značky - Maybelline. Keďže používam make up Fit Me!, voľba padla na korektor z tohto radu.

01/06/17

Maxi blush Like a Doll Pupa Milano (recenzia)

Zase je to nejaký ten čas, čo som na blog nepridala príspevok, ale mám za sebou skúškové a pred sebou prijímačky a štátnice, takže je dosť možné, že blog bude aj naďalej fungovať v úspornom režime.
Začneme tak zľahka a to recenziou či mojím kozmetickým tipom na stránke Fashionising.cz


06/05/17

KIKO Milano Smart lipstick (recenzia)

Každá žena má svoje kozmetické priania a sny. Tým mojím bolo mať niečo od značky KIKO. Pri návšteve Viedne som sa potešila, keď som úplne náhodou natrafila na ich butik v nákupnom centre a bolo mi jasné, že bez nákupu sa to neobíde. 
Stále som si myslela, že značka KIKO Milano je pridrahá, ale presvedčila som sa o opaku. Nájdete tam produkty v rôznych cenových kategóriách. Rúž si viete vybrať aj za 20 €, ale nájdete tam aj kúsky za 4 €. 

Ja som neodolala tomuto rúžu.

14/04/17

False Lash Superstar X Fiber (recenzia)

Milujem výrazný pohľad, husté a krásne predĺžené riasy. No zohnať riasenku, ktorá by dodávala objem,riasy predĺžila a nelepila je naozaj ťažké. Mojím obľúbencom je Lash Sensational od Maybelline, ktorú Vám určite netreba predstavovať, ale nedávno sa mi do rúk dostala False Lash Superstar X Fiber od L'Oréal Paris. 


29/03/17

L'Oréal Paris True Match tekutý rozjasňovač

Na kozmetickom trhu sa čoraz častejšie stretávame s tekutými produktmi - tekuté očné tiene, tekutá lícenka... L'Oréal Paris prišiel s novinkou, ktorou je tekutý rozjasňovač. L'Oréal 
Paris začal tak isto vyrábať produkty z radu True Match, ktoré sú vyvinuté pre studené a teplé podtóny pleti. Je to podľa mňa neskutočne skvelá vec, pretože si určite každá z nás nájde tie správne odtiene. Už som pokukovala po ich make upe a aj púder mal tak sito skvelú farbu. Ale vráťme sa späť k rozjasňovaču. 


26/03/17

Planet Spa Heavenly Hydration s olivovým olejom

Po nadšení z očného gélu od Planet Spa som sa rozhodla siahnuť aj po ďalšom produkte z tejto značky - po hydratačnej pleťovej masky s výťažkami z olivového oleja. 


19/03/17

Volume Million Lashes Fatale (recenzia)

Volume Million Lashes patria k veľmi obľúbeným riasenkám. Doteraz som mala skúsenosť len s tou prvou, notoricky známou, no na trh prichádzajú stále nové a nové varianty. Jedným z nich je aj riasenka Volume Million Lashes Fatale.