30/11/20

Krásna Slovenka od Havlíkovej Apotéky (#recenzia)

 Je to už takmer rok, čo som prvýkrát skúsila krém Krásna Slovenka od Havlíkovej Apotéky. Ich produkty ma vždy fascinovali, no stále som mala určitú nedôveru voči prírodným produktom, pretože mnohokrát neboli také kvalitné, ako som očakávala. Stalo sa mi aj to, že moju citlivú pleť pálili alebo spôsobovali začervenanie. Preto som pri výbere pleťovej kozmetiky veľmi opatrná. 

Havlíka som najprv kúpila mamke ako darček a tá si ho veľmi pochvaľovala. Preto som začala uvažovať, že si nejaký krémik zaobstarám aj ja. No usmialo sa na mňa šťastie na ich Facebookovom profile som vyhrala vtedajšiu novinku - Krásna Slovenka (podľa mňa úplne geniálny názov!). 

Bolo to práve v čase, keď som mala pleť v katastrofálnom stave. Suchú so šupinkami, začervenanú. bez života. Cítila som sa škaredá, plakala som a nemala som rada samú seba, pretože mi nezaberali ani drahšie produkty od Biodermy. A práve Krásna Slovenka bola moja posledná nádej. 

Krásna Slovenka Havlíkova prírodná apotéka recenzia

Popis produktu: Krém s klinicky overenou aktívnou látkou Fucoreverse™, obohatený o tatranské bylinky, pre každú náročnú ženu (nielen Slovenku), ktorá chce byť jedinečne krásna, trápia ju vrásky, strata elasticity a pevnosti pleti, rovnako ako občasné nedokonalosti a pupienky.

Obsahuje účinnú zložku Fucoreverse™,ktorá má schopnosť vyživovať bunky v spodnej časti kože a zahustiť sieť medzibunkových vlákien. Touto schopnosťou vyplní prepadnutú časť kože, vyzdvihne vrásky a zároveň zabráni prepadávaniu pokožky. V roku 2018 v Amsterdame získala zlatú medailu za najviac organickú surovinu.

Naša pleť sa prepadá rovnako ako nespevnené podložie ciest. Krásna Slovenka pomáha redukovať hĺbku vrások, zabraňuje starnutiu buniek, udržuje elasticitu a pružnosť pleti, prežiari pokožku a dodáva pleti plný, mladistvý a veľmi svieži vzhľad. zdroj 

Odporúčaná aplikácia: Krém by mal vystačiť približne na mesiac, respektíve dlhšie. 
1. týždeň: nanášajte 1x denne v tenkej vrstve (pokiaľ si pokožka nezvykne na silu byliniek)
2.- 3. týždeň: nanášajte 2x denne, vždy ráno a večer (nasýtenie pleti)
4. týždeň a ďalej: vráťte sa k aplikácií 1x denne (udržanie kondície pleti)



Keď som tubu krému otvorila prvýkrát a privoňala si k nemu, cítila som zmes byliniek a nevedela som sa rozhodnúť, či mi je daná vôňa príjemná alebo nie. Zo začiatku mi trošku prekážala, ale hneď po týždni používania som si na ňu zvykla a to až tak, že sa na arómu teším. 

Krém je skôr hutnejšej konzistencie, no na pleti sa veľmi dobre rozotiera. Bála som sa, či nebude príliš ťažký a zanechávať nepríjemný mastný finiš, ale na moje prekvapenie sa nič také nekonalo. Namiesto toho moju pleť zanechal krásne vláčnu počas niekoľkých hodín. 

Viditeľné výsledky som zbadala už po prvom týždni používania. Aj keď som si natierala len tenkú vrstvu, ako hovoril návod, moja pleť zrazu ožila. Červené miesta zmizli, šupinky a suché miesta sa výrazne zredukovali. Celá pleť pôsobila oveľa jasnejšie, zdravo a vypnuto. 
Prešla som na druhý týždeň používania, počas ktorého návod odporúčal natierať krém dvakrát do dňa. Táto intenzita mne úplne nevyhovovala, pretože sa mi niektoré časti pleti začali premasťovať. Preto som zostala pri rannom používaní, no ak sa na pleti objavili miesta, ktoré potrebovali hydratovať, dopriala som im aj večernú dávku. 

Celkovo sa moja pleť tak zlepšila, že počas štvrtého týždňa som krém použila možno trikrát a momentálne som vo fáze, keď z neho vytláčam posledné hrášky a plní skôr udržiavaciu funkciu. V lete mal na chvíľu stopku, pretože vtedy mám pleť skôr mastnejšiu, no v jeseni nastúpil na scénu opäť a v týchto chladných dňoch úraduje vo svojej plnej sile. Skvelo sa hodí aj na hydratáciu pod make up. 

Celková spokojnosť: 100%

Naozaj nie je jediná vec, ktorú by som Krásnej Slovenke mohla vytknúť. Ak uvažujete o nejakom drahšom produkte než sú bežné drogérkové krémy, Havlíkova Apotéka je správna voľba. Ja som si tento krém obľúbila, no keďže nerada používam dlho rovnakú vec, tento rok som sa rozhodla pre Krásnu záhradníčku.



3 komentáre:

  1. O této značce jsem už tolik slyšela, ale nikdy zatím nic nezkusila, ani jsem na ni nikde nenarazila, což bude asi tím.
    Jinak já jsem Havlíková a doma si děláme pořád srandu, že nám táta zatajil nějaký bussines 😅

    OdpovedaťOdstrániť