08/11/15

Recenzia: P2 ultra matte make up

Ultra matný make up s 24 hodinovou výdržou



Odtieň 010 matte shell




Popis produktu: S ultra matným make up(om) dosiahneš hodvábne jemnú pleť, vysoké krytie a dokonale matný povrch až na 24 hodín. (30 ml)
Odtieň 010 je vegan

Cena: 4,95 €

Tento make up mi doniesla kamoška Bianka z Nemecka (ďakujem :* ), no u nás som ho ešte nevidela. Možno si poviete, že je to zbytočnosť robiť recenziu na produkt, ktorý nie je k dostaniu u nás, ale viem, že veľa blogeriek navštevuje či už Nemecko alebo Rakúsko, kde by tento produkt mali zohnať, preto som sa rozhodla podeliť sa s vami o svoju skúsenosť. 

Make up ma zaujal už na prvý pohľad, keď som ho dostala. Krásne, luxusne pôsobiace balenie a príjemný dávkovač, s ktorým si vytlačíte len také množstvo, ktoré potrebujete. Môže sa zdať, že balenie je vhodné na cestovanie, pretože sa neotvorí, nevyleje, obal sa nestlačí, no nevýhodou môže byť trošku vyššia hmotnosť, keďže je v sklenenej fľaštičke. Ale ženy so sebou nosia kozmetiku rady, takže to vôbec nepokladám za prekážku. 

Po prečítaní popisu ma najviac zaujala veta, že sa jedná o vegan make up. Musím sa priznať, že som netušila, o čo ide, preto som začala googliť a dopátrala som sa k zisteniu, že vegan make up (alebo akékoľvek iné produkty) sú produkty, ktoré nie sú testované na zvieratách. Za toto má jedno veľké plus! 

Po vyčerpávajúcom úvode môžeme prejsť k tomu najdôležitejšiemu. Ako môžete na fotke vidieť, odtieň je priateľný, po rozotrení pekne splynie s pokožkou, lenže treba dávať pozor na množstvo. Je nutné zvoliť primerané množstvo a následne ho dôkladne rozotrieť, pretože inak vám na tvári vytvorí nepeknú masku. Vysoko hodnotím jeho krytie, pri menších nedostatkoch nie je nutné použiť ani korektor, ale istota je istota. Pokožku tváre skutočne zanecháva dokonale matnú a jeho najväčšou výhodou je určite výdrž. Naniesla som si ho o šiestej ráno a po celom dni v práci a po nakupovaní vyzeral aj o desiatej večer akoby som sa len pred hodinou nalíčila. Mala som viacero make up(ov), ktoré sľubovali 24 hodinovú výdrž, ale po 12 hodinách už bolo poznať, že to nie je také dokonalé. 

Celkovo som s ním veľmi veľmi spokojná, snáď jeden z najlepších make up(ov) aké som kedy mala. 

Celkové hodnotenie: 99% ( -1% kvôli efektu masky pri nedôkladnom rozotrení) 





10 komentárov:

  1. Tak tento make-up vyzerá fakt zaujímavo a cena je skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. P2 má skvelé produkty a za dobré ceny. Ja mám od nich veľa produktov, no musím priznať, že make-up som ešte neskúšala ani jeden.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Článek super ! :D
    Kdyby ses chtěla kouknout : http://valicorn.blogspot.cz/
    Ale nenutím tě ...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Škoda že nie je dostupný aj u nás, rada by som ho aj ja vyskúšala:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Achjo, proč se pořád v Německu prodává lepší kosmetika než u nás.. :/ Tohle mě tak štve... Ani si nepamatuju, že bych někdy narazila na tak skvělý make - up, který by měl takové krytí :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi ma oslovil. P2 som ale.ešte v.obchodoch nevidela.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Make-up zní zajímavě, určitě by se mi takový hodil :) Jen mi docela chybí fotka na obličeji :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  8. makeup nepoužívam, ale od tejto značky by som rada niečo vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vyzerá dobre za tú cenu :)
    Pozývam ťa na svoju prvú giveaway: http://drewsbeauty.blogspot.sk/2015/11/moja-prva-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť