09/05/21

30 hodinová výdrž make-upu? Pre Maybelline žiaden problém. (#recenzia)

Keď si myslím, že na make-upe sa nedá už nič prevratné vymyslieť, stále sa nájde značka, ktorá ma dokáže prekvapiť a povie si: Že nie? Tak sa pozeraj!



Najnovším prírastkom do mojej rodiny make-upov je práve tento Super Stay Active Wear od Maybelline, ktorý sľubuje až 30 hodinovú výdrž. 
 Popis produktu: Make-up Maybelline SuperStay Active Wear zjednotí odtieň vašej pleti a zakryje jej drobné nedokonalosti. Má výbornú kryciu schopnosť a dlhotrvajúci efekt. Pleť zmatní a navyše je vodeodolný. (30 ml) zdroj

Cena: 10,90 € na Notine (v akcii za 7,80 €) 

Keď som tento produkt videla prvýkrát, tak som si povedala, že kto by už len chcel 30 hodinovú výdrž make-upu. Určite sa každej jednej z nás stalo, že si ľahla do postele neodlíčená a ráno si vyčítala, prečo neobetovala tých 5 minút, aby sa postarala o svoju pleť. 

Aj keď som si tento make-up nenechala na pleti 30 hodín, myslím si, že by to bezpochyby zvládol. Je naozaj vysoko odolný, nepoloží ho dážď, sprcha a dokonca ani slzy. Ak sa, milé dámy, chystáte rozísť so svojím priateľom, na rozchodové "rande" je tento make-up úplne ideálny. Aj vďaka tejto extrémnej výdrži sa trošku ťažšie odličuje, a preto odporúčam použiť dvojfázový odličovač alebo pleť dočistiť gélom či penou. 

Ďalšou skvelou vlastnosťou je krytie. Je to jeden z najlepšie krycích make-upov, ktoré drogérka ponúka. 


Ja som si naslepo objednala odtieň 03 True Ivory. Keď som ho prvýkrát vyskúšala na ruke, vravím si, že to bude asi krok vedľa a neverila som, že mi sadne. Na moje prekvapenie sa do pleti krásne zapracoval, zjednotil ju a úplne korešponduje s mojím odtieňom aj podtónom pleti. Za to má  mňa obrovské plus, keďže svetlunké typy pleti vedia, aké zložité je nájsť vyhovujúci odtieň. 

Nie je hustý ani riedky, a preto sa s ním veľmi dobre pracuje. Za jeho najväčšie pozitívum považujem, že sa takmer vôbec neotláča na rúško. Pokiaľ sa ani v dobe covidu a rúšok neviete vzdať make-upu, Super Stay Active Waer je podľa mňa ideálna voľba. 


Keďže je make-up zmatňujúci, pleť trošku vysúša. Preto odporúčam pred samotnou aplikáciou venovať vyššiu pozornosť hydratácii. Pokiaľ trpíte extrémne suchou pokožkou, toto pre vás asi nebude tá správna voľba. 

Jediné mínus, ktoré v tomto make-upe vidím je to, že zalieza a vykresľuje vrásky. Pýtala som sa aj na názor kamarátov, ktorí povedali, že to vôbec nevnímajú, no ja mám pocit, že ma robí máličko staršou. I keď by nebolo odveci vyzerať v 26tke aspoň na 24 a nie na 18 :D. Ale pokiaľ máte mladú pleť, myslím, že s týmto problém mať nebudete. 

Moje hodnotenie: 88% 

Celkovo hodnotím tento make-up pozitívne. Odtieň mi sadol skvelo, krásne sa zapracoval, má vysoké krytie a skvelú výdrž. Malé mínus má za jemné vysúšanie pleti a za zvýraznenie vrások. 

Aj keď mi bol produkt zaslaný na testovanie, recenzia je objektívna. 



3 komentáre:

  1. Vypadá hezky, za tu cenu si myslím, že super. Já jsem už roky nezkoušela žádný makeup z drogerky a můj oblíbený od Chanelu mi přestali vyrábět, tak hledám náhradu ale zatím nic 🥲

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som nemala makeup z drogérie už ani nepamätám. Ale tento by som chcela skúsiť.

    RESPECT COCO CHANEL

    OdpovedaťOdstrániť