27/08/22

Moja prvá objednávka z ASTRATEXu

Donedávna som si myslela, že Astratex poznám celkom dobre. Majú krásnu spodnú bielizeň, nielen pre dámy, ale aj pre pánov. No vedeli ste, že ich sortiment je oveľa širší a nájdete tam aj športové legíny či športové podprsenky? A práve na nich padla voľba pri mojej prvej objednávke z tohto eshopu. 


Ak ste z Astratexu ešte neobjednávali, môžem len odporučiť. Jeden deň som spravila objednávku a o necelé 2 dni som mala balíček doma. Každý jeden produkt bol zabelený v samostatnom sáčku a okrem objednaných produktov mi v zásielke dorazili aj oriešky na ochutnávku a množstvo zľavových kódov vďaka ktorým som ušetrila na darčeku pre sestru :D.


Ale poďme sa pozrieť, čo všetko som si objednala. 


Každá žena vie, že ak sa chystá cvičiť, tak chtiac nechtiac je pre ňu dôležité aj to, čo má na sebe. A keďže som mala v lete aj svetlé chvíľky a dokopala sa k chodeniu do posilňovne, tak som chcela na seba niečo pohodlné, ale na druhej strane aj pekné.


Tieto Under Armour legíny sú maximálne pohodlné. Za ich najväčšie pozitívum považujem, že aj keď sú z tenkej priliehavej látky, tak nie sú priesvitné. Veľké plus je aj to, že rýchlo schnú. 


Ďalším faktorom, ktorý zavážil pri výbere, bolo to, že tieto legíny majú aj vrecko. Keďže som alergik, častokrát musím nosiť so sebou na behanie aj servítky a väčšinou zápasím s tým, že ich nemám kde dať. Toto vrecko je na to ideálne. Je hlbšie, takže pokojne sa vám tam zmestia aj kľúče a dokonca aj mobil. 


K sivým legínam som si dopasovala veselšiu ružovú podprsenku. Na stránke Astratex sa mi páčilo, že pri každej takejto podprsenke bol uvedený aj stupeň "podpory". Konkrétne táto je middle support. Keďže cvičím len rekreačne, tak mi to úplne stačí a maximálne vyhovuje.


Posledným produktom je tak isto športová podprsenka, ale je taká krásna, že som si ju objednala na bežné nosenie. Na teplé letné dni ideálna, na letné večery pod rozopnutú košeľu skvelá. 


V tomto prípade je opora "light support", čiže na nejaké aktívne športovanie nie je úplne vhodná. No na obyčajné nosenie poslúži, keďže krásne drží tvar. 


Na chrbte má zaujímavo prekrížené ramienka, ktoré pôsobia veľmi efektne. Aj vďaka materiálu by nikto netipoval, že máte na sebe "len" podprsenku. 



Ďakujem Astratexu, že mohol vzniknúť tento článok.

Aké sú vaše skúsenosti s webom Astratex? 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára