19/12/17

Freeman hydratačná maska goji berry

Freeman masky patria na blogu k tým viac obľúbeným, no ja som sa k ním akosi nikdy nedostala. Túto masku som vyhrala už dávnejšie v nejakej giveaway. Keďže je určená pre dehydrovanú pleť, tak v lete som ju nevyužila a odskúšala som ju až teraz na jeseň a v zime, keď to moja pleť potrebovala najviac.

 


Popis produktu: Maska na tvár pre dehydratovanú pleťRozžiari, čístí, vyhladzuje a hydratuje. Pleť zostáva pevná, pružná a žiarivá. 15 ml

Spôsob aplikácie: Po vyčistení pleti naneste na tvár a dekolt, vynechajte očné partie. Nechajte pôsobiť 10 minút. Potom opláchnite teplou vodou.

Cena: cca 2 eurá

Na túto masku som sa veľmi tešila, pretože patria k jedným z najpopulárnejších a najpoužívanejších masiek, no neviem, či moja radosť a očakávania neboli príliš vysoké. Ale nebudeme predbiehať... 
Po otvorení balíčka ma privítala príjemná a svieža vôňa. Celkový objem masky je 15 ml a myslím si, že to bez problémov vystačí na dve použitia. 
Po nanesení na tvár ma maska na niektorých miestach jemne štípala, ale nebol to vyslovene nepríjemný pocit, ktorý by sa nedal vydržať a po chvíli som ho už ani neregistrovala. Maska takú krémovo-gélovú štruktúru. Aplikácia pomocou štetca bola veľmi jednoduchá. Sama som si regulovala množstvo, ktoré som si na tvár dala, no dekolt som vynechala. Možno aj preto mi maska vystačila na dve použitia. 
Po 15 minútach som masku išla opláchnuť. Išlo to pomerne jednoducho, no na miestach, kde som masky naniesla viac, som musela byť trpezlivejšia, pretože som mala pocit, ako keby na tvári zostával nepríjemný slizký silikónový efekt. 
Musím skonštatovať, že po odstránení masky som zostala výsledkom mierne sklamaná. Pleť síce bola hebká a jemná na dotyk, no po hydratačnej zložke ani stopy. Na tvári mi aj napriek tomu zostali suché šupinky, na ktoré som musela použiť krém a to by som po hydratačnej maske rozhodne nečakala. 

Celkovo mám z tejto masky veľmi zmiešané pocity a konkrétne po tejto hydratačnej by som už viac nesiahla, no od značky Freeman ešte určite niečo vyskúšam. 

Moje hodnotenie: 50% 


3 komentáre:

  1. nice post!

    if you pick up dresses,glamchase long glitter dress reviews gives you amazing choices.

    http://www.glamchase.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od značky Freeman mám masky ráda, ale tuhle si asi pořizovat nebudu.

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S maskami od Freeman zkušenosti nemám, ale škoda, že teda moc nehydratovala.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť