23/04/20

Moja prvá objednávka z DOUGLASu

Keď sa na začiatku karantény začali zatvárať obchody, povedala som si, že je to super, pretože sa aspoň poteší moja peňaženka. Ale neuvedomila som si, že do popredia sa dostanú eshopy... 
Dlho som odolávala. Presviedčala som samú seba, že žiadne nové oblečenie mi netreba, keďže mám možnosť pracovať z domu a tak isto nepotrebujem ani kozmetiku, veď doma sa nemaľujem. 


Vydržalo mi to necelý mesiac. Najprv som uvidela zľavy na About You a neodolala som. Povedala som si, že som si dlho neurobila radosť a práve teraz, keď celý svet podlieha panike, je ten správny čas potešiť sa. 
A potom som zistila, že český eshop Douglasu už posiela aj na Slovensko... 

... a k tomu poštovné zdarma pri nákupe nad 499 Kč. Myslela som si, že to platí len pre Českú republiku, ale fungovalo to aj na Slovensko, takže nebolo o čom. Jedinou nevýhodou je, že si neviem zmeniť menu na € (alebo možno aj viem, len som nešikovná a nenašla to), takže som nemala ani prehľad o tom, koľko som minula. 



Svoju objednávku som dokončila v nedeľu o pol desiatej večer a vzhľadom na aktuálnu situáciu sa dodanie mohlo predĺžiť. Na moje prekvapenie som mala balíček doma už vo štvrtok. 
Produkty došli v peknej brandovanej krabici a veľmi oceňujem aj vnútorné zabalenie. Plastové sáčky a ochranné obaly boli nahradené papierovými verziami. Douglas, si super! 

Čo som si objednala? 
Už dlhší čas som chcela vyskúšať značku Tony&Guy, ale akosi som sa k tomu nikdy nedokopala, pretože som doma mala kopec iných produktov, ktoré som chcela spotrebovať. Počas víkendu mali na túto značku akciu, tak som sa spontánne rozhodla urobiť menší nákup. 
Našťastie, nepodľahla som nákupnej horúčke a ošiaľu zliav a rozhodla som sa pre 2 veci: šampón a masku na môj večný problém - na zničené vlasy. Na fotke môžete vidieť aj vlasové sérum, pretože moje sestra má najlepšiu sestru, ktorá jej ho objednala. 


Už je akýmsi dobrým zvykom kozmetických firiem, že do svojich balíčkov pridávajú rôzne vzorky. Inak to nie je ani u Douglasu, ktorý mi k objednávke pribalil vzorky dámskej vône Givenchy a pánskej od Armaniho. Tá dámska vonia fakt skvelo!!! 


No nebolo to všetko. Okrem vzoriek ma v balíčku prekvapil aj tento highlighter od NYXu. Má telý bronzový nádych a aj keď ja uprednostňujem skôr chladné modré, ružové a holografické highlightery, už sa teším na leto, keď budem môcť svojej pokožke aspoň takto dodať opálený efekt. 

Celkovo som bola s objednávkou a doručením veľmi spokojná a určite to nebola moja posledná objednávka z Douglasu. 

A čo ty? Máš rovnako pozitívnu skúsenosť?



3 komentáre:

  1. Super nákup :) tyto šampony mám ráda, používala jsem dřív na blond vlasy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle produkty bych taky ráda vyzkoušela. Na tomhle e-shopu jsem ještě nenakupovala, ale taky jsem podlehla online nákupům.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som to mala tak isto zozačiatku - aaa ved nič nepotrebujem. NO čim je človek dlhšie doma, tak zrazu toto a toto sa ešte zide a ked už nie oblečenie, tak kozmetika určite a ešte aj čo to do domácnosti :-D
    Inak Douglas som už pár produktov vyskušala, tieto konkretne nie, ale už zopárkrat som v ich obchode bola.

    OdpovedaťOdstrániť