09/07/16

Haul Varšava

Čo by to bolo za nákupnú maniačku, keby aj to málo času, čo má, nevyužila na nákupy a neminula pooooriadne veľa. 
Je vtipné, že ak idem niekde do cudzieho mesta, tak ako prvé neriešim žiadne spoje ani ubytovanie, ale prezriem si nákupné centrá a pozisťujem, kde a aké obchody sú a kam sa mi oplatí ísť. 


Na nakupovanie sme podľa môjho prepracovaného plánu mali vyhradené žiaľ len 2 hodiny. Čakala som, že obchody budú otvorené od 09:00 ako u nás, ale v Poľsku ich otvárajú až od 10:00, čo sa mi vôbec nepáčilo. 
Ale aj napriek tomu sa mi podarilo čo to si ukoristiť.


Oblečenie

New Look

Keď som zistila, že mám možnosť ísť do New looku, tak som ani na chvíľu neváhala. Ešte nikdy som tam nebola, ale ich kúsky často obdivujem na internete. 
Síce teraz nie je obdobie na koženku, ale mali ju vo viac ako 50%tnej akcii a vyzerá presne tak, ako v mojich predstavách. Zapínanie je do šikma a kožušinka sa dá odopnúť. Jednoducho TOP. 


Okrem koženky som si kúpila úplne božskú fľašku na vodu s jednorožcami. Uvidíme, ako dlho mi tá "potlač" vydrží, lebo by som nebola rada, keby sa mi za tie peniaze príliš rýchlo zničila. 

Bershka

Zase obrovská radosť. Čierne kraťasy s vysokým pásom so u nás hľadala snáď od začiatku sezóny. Našla som jedny v HMku, ale neboli úplne podľa mojich predstáv. Nechala som to na Poľsko a.. nesklamalo. 
Okrem toho som si kúpila skvelé body z príjemného tričkového materiálu. Má zaujímavé rukávy, ktoré sa dajú nosiť klasicky na pleciach alebo aj trošku nižšie. 

Stradivarius

Do Stradivaria zájdem rada, ale zatiaľ som si tam nič okrem bižutérie nekúpila. Myslím, že toto tričko je každému dobre známe, ale táto vylepšená verzia je rozhodne lepšia! Veď načo sa stresovať. 

Kozmetika 

Ziaja


Kde inde si kúpiť Ziaja produkty, keď nie v ich rodnej krajine. 
Modelačný peeling na dekolt som priniesla ako darček mamke a kamarátke. 
Rovnako aj kašmírový krém na ruky som doniesla mamke. 
Už dlhšie som sa obzerala po nejakej menšej micelárke, ktorú by som mohla nosiť na cesty, pretože tá od Garnier (recenzia) je pomerne veľká a ťažká. Kdesi som videla recenziu na tento produktový rad s olivovým olejom, tak som si povedala, že ju vyskúšam. 
Krém na ruky s vôňou perníčka sa na leto príliš nehodí, ale na zimu bude úplne perfektný. 
Šampón s kakaovým maslom som si objednala od mamky pri jej zimnej návšteve Poľska, ale nebol nikde k dostaniu, preto som sa veľmi potešila, keď som ho našla. Raz som ho mala požičaný od kamarátky a vyzeral celkom obstojne. Získal si ma už len svojou skvelou vôňou (mám aj sprchový gél z rovnakého radu a je fakt super).
Gél na intímnu hygienu som dostala ako darček k nákupu, pretože predavačka asi mala pocit, že som jej to tam všetko vykúpila, ale ja si myslím, že som až taký veľký nákup neurobila :D 

Doplnky

Tiger

Tiger je obchod, ktorý milujem a zároveň nenávidím.  Majú tak úplne skvelé veci, lenže mnohokrát sú to rôzne somarinky, ktoré k životu nepotrebujem, ale jednoducho si ich musím kúpiť, lebo vyzerajú skvelo, sú pekne farebné, živé a veselé. Dózy sú večným problémom. Nonstop sa strácajú, nikdy ich nie je dosť, aj keď ich je plná polička. Tieto ma zaujali hneď na prvý pohľad tým, že sú "na stojáka" a je menšia šanca, že sa šalát alebo akýkoľvek obsah vysype. Klasické štvorcové dózy sa veľmi ťažko ukladajú do tašky alebo kabelky, väčšinou musia ísť na ležato a viackrát sa stane, že jedlo zašpiní celú tašku. Tieto dózy sú veľmi praktické, jedlo sa z nich nevysype, vyzerajú skvelo a okrem toho, ich súčasťou je aj farebná vidlička, ktorá sa dá takto prakticky zasunúť. Na vrchu v uzávere je ešte malý kalíštek, do ktorého si môžete dať nejaký dresing alebo čokoľvek iné. 

Ja som si tieto nákupy veľmi užila a myslím, že za 2 hodiny som toho nakúpila celkom dosť. 


2 komentáre:

  1. Veľmi pekný Haul :) Ja by som však siahla najmä po produktoch, ktoré u nás nenájdem a samozrejme nejakom pamätnom suveníre v podobe kľúčenky či magnetky

    Čo je dobré to musím mať

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Magnetky a pohľadnice som kúpila tiež, len som ich sem nedávala 😊 dnes je na obchodoch najhoršie to, že všade je všetko rovnaké, tovar sa veľmi nelíši 😐 preto som zašla do obchodov, ktoré u nás nie sú 😊

      Odstrániť