10/02/15

Kto? Čo? Prečo?


Ahojte! 

Áno, je to tak, aj ja som podľahla najnovšiemu trendu mladých ľudí - mať vlastný blog.

Prečo začínam blogovať? 





Veľakrát sa stalo, že som aj čírou náhodou zablúdila na nejaké blogy a začítala sa. Samozrejme, našla som mnoho zaujímavých vecí. Ale niektoré ma, pravdupovediac, úplne zaskočili.
Je síce pekné, že mladé dievčatá využívajú svoj voľný čas efektívne. Ale povedzme si úprimne. Ak už chcem niekto začať blogovať, tak by mal ovládať aspoň základy pravopisu. Ale čo moje oči vidia na tých blogoch. Nevadí, že mám napísané pekný chlapy, hlavne že ma sponzoruje Balea. Nevadí, že následnosť niektorých viet je taká, akoby to boli len náhodne generované slová, hlavne že môžem hrdo vyhlásiť, že som bloggerka!
Je to smutné, ale je to tak. A presne tieto (nechcem povedať zlé či nekvalitné) blogy sa stali pre mňa inšpiráciou a motiváciou. Povedala som si, že keď už aj také dievčatá blogujú a majú pomerne populárne blogy, tak prečo by som to neskúsila aj ja!
Ďalším dôvodov môjho blogovania sú tí, ktorí ma povedali, že na to nemám a nikdy nebudem úspešná. Uvidíme teda, kam to až dotiahnem.

Tak ako hovorí názov môjho blogu - Original copy - aj môj blog bude len kópiou množstva blogov. Ale budem sa snažiť byť tou najlepšou a najoriginálnejšou kópiou!

Môžete sa tešiť na rôzne recenzie, zaujímavé veci z môjho života, moje myšlienky a nápady.

 Už v ďalšom článku vám o sebe poviem niečo viac!

Nikuš <3

2 komentáre: