21/04/15

Recenzia: Kallos Jasmine (maska)

Skvelá starostlivosť za málo peňazí. 

Že vraj je to nemožné? 


Popis produktu: Maska pre suché a poškodené vlasy (1000ml)

Spôsob aplikácie:  Masku naneste po celej dĺžke na umyté a uterákom vysušené vlasy. Pre rovnomerné nanesenie prípravku môžete použiť hrebeň. Nechajte pôsobiť 5- 15 minút a opláchnite vodou. 

Cena: 2,90 € na stránke parfums.sk

Na produkty od značky Kallos som čítala rôzne recenzie. Niktoré vraveli, že za 3 eurá ani nič viac čakať nemôžeme, iné boli ladené viac pozitívne. Ja som sa rozhodla vyskúšať masku na suché a poškodené vlasy s vôňou jazmínu. 
Ak mám byť úprimná, na prvý dojem ma tento produkt vôbec nezaujal. Ak by bol položený v regáli niekde  v obchode, určite by som sa za ním ani neotočila. 
Avšak zmena prišla hneď po tom, ako som masku otvorila. Prekvapila ma prenikavá a intenzívna vôňa jazmínu, do ktorej som sa ihneď zamilovala. Užasnutá vôňou som čakala na výsledok, ktorý ma naozaj prekvapil.
Po použití masky zostali moje vždy neposlušné krepovité vlasy hladké a skrotené. Jemné na dotyk a k tomu krásne voňavé. 
V súčastnosti je všeobecne rozšírená mienka, že čím drahšia vec, tým je kvalitnejšia a naopak, čím je to lacnejšie, tým je to menej kvalitné. Ak ste aj vy zástancom tohto názoru, maska Kallos vám dokáže, že to tak nie je. Hoci to nie je svetoznáma značka a pôvod má (len) v Maďarsku, s mojimi vlasmi dokázala spraviť skutočné divy. Aj keď ju mám na poličke len pár dní, stala sa mojím najväčším miláčikom pri starostlivosti o vlasy a už sa nemôžem dočkať, až sa mi toto kilové balenie minie a budem môcť vyskúšať aj iné vône.

Moje hodnotenie: 100%

9 komentárov:

  1. O tejto značke som ešte nepočula a však vyzerá celkom sľubne... Ďakujem za tip!
    A inak - máš veľmi pekný blog, len teraz som naň natrafila a ihneď sa mi zapáčil. Dávam odber :)

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O značke som ešte nepočula, ale tiež som zástancom názoru, že veci nemusia byť drahé, aby boli dobré :) Neviem či mám veľmi zničené vlasy, ale určite by pomohlo, keby sa zjemnili :D Pekná recenzia! :)
    Krásny týždeň! :)
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tuhle značku jsem slyšela jen samou chválu, takže se sama chystám ji vyzkoušet :) konkrétně tady mě zaujala jasmínová vůně, super recenze díky! -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mám od tejto značky masku a je fajn, krásne vonia :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, dnes som objavila tvoj blog a bez akéhokoľvek GA podmienkovania sa stávam tvojou novou followerkou ☺ ak budeš mať chuť, príď sa mrknúť aj ty na môj blog
    #myBeautygram

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fuu kilové balenie, to by sa ťažko míňalo. :) Inak ale za tú cenu super a hlavne to, že vidíš aj výsledky. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som si odobrala z litrového balenia keratinovej masky od kamošky. Bola som milo prekvapená, aj keď isto by som nevolila takú veľkosť, lebo kým by som ju minula, asi by ma už ani nebavila:DD

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tu má mamka a je z ní nadšená!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť