22/06/15

Recenzia: Hubka na nanášanie make-upu /postovnezdarma.cz

Hneď na úvod by som sa chcela poďakovať stránke http://postovnezdarma.cz/ za zaslanie produktu na recenziu. 




Na začiatok niečo málo o stránke http://postovnezdarma.cz/

Je to internetový obchod, na ktorom je možné dostať snáď všetko. Od semienok na paradajky až po kozmetiku, oblečenie, darčekové predmety a rôznu bižutériu. 
Predaj je sprostredkovaný s poprednými distribútormi, ktorí expedujú výrobky z Číny priamo zákazníkovi domov. 

Ako už hovorí názov stránky - produkty sú posielané zdarma. Nemusíte platiť drahé poštovné, jednoducho si zaplatíte len cenu výrobku, ktorá je mnohokrát nižšia ako cena v kamenných obchodoch. 
Keďže sú produkty doručované z Ázie, dodanie trvá od 15 do 40 dní. Pri skladových výrobkoch je dodanie do 4 dní. Na tovar platí dvojročná záruka a lehota 30 dní na vrátenie výrobku.



Popis produktu: Táto praktická vychytávka na nanášanie make-upu vám uľahčí dennú rutinu líčenia. Okrem klasického make-upu môžete hubkou nanášať aj korektor či rozjasňovač. 

Spôsob aplikácie: Prípravok môžete naniesť najprv na ruku a následne na hubku alebo rovno na hubku. 

Cena: 3,59€


Poznáte to, ak sa niekde ponáhľate, make-up si nanesiete len tak s rukami, veď načo sa s tým pohrať, keď nie je čas. Potom sa zabudnete a s tými špinavými rukami si chytíte tričko, nohavice a môžete sa prezliecť. Presne kvôli tomu som sa rozhodla, že si objednám hubku na nanášanie make-upu. 

Objednaná bola 25.5. a prišla 17.6. 

Nevýhodou je, že si nemôžete vybrať farbu, len tvar (kvapka alebo kváder), a preto ste až do poslednej chvíle v napätí, čo vám vlastne dôjde. Mne, našťastie, prišla fialová farba, takže som bola spokojná.


Kto objednáva veci z Číny, vie, že toto je ich tradičné balenie. Mňa osobne prekvapilo, že Poštovné zdarma si nedalo tú námahu aspoň opečiatkovať obálku svojím logom. Keď som balíček vytiahla zo schránky, tak som sa potešila, že mi konečne prišli veci z Aliexpress. Po otvorení som zostala trošku prekvapená. Našla som tam hubku na make-up, ktorú som si ani neobjednala a myslela som si, že sa Číňan pomýlil a poslal mi niečo iné. Až potom mi došlo, že je to z Poštovné zdarma. 
Okrem tejto obálky bola hubka zabalená ešte v priesvitnom sáčku a prišla nepoškodená.

Som človek, ktorému dôjde v priemere každý týždeň nejaký balíček z Číny, ale za celý čas mi nedošlo nič, čo by tak smrdelo. Dalo sa to čakať, veď je to z Číny. Hubku som dala vyvetrať a myslela som si, že všetko bude fajn. Zápach sa z nej síce vyvetral, ale ak ju držím v ruke dlhšie, tak mi zostanú smrdieť prsty a nie a nie do zmyť. Asi ju budem musieť vykúpať v mydlovej vode :D 

So samotným účelom hubky som veľmi spokojná. Skúšala som ju aj na sucho, aj na mokro (to mi poradila sestra,v živote som to nepočula)
Make-up som naniesla priamo na hubku v oboch prípadoch. Penová štruktúra zabezpečila, že make-up sa mi rozotieral super, dokonca mám pocit, že lepšie ako so štetcom.
Pri vlhkej hubke (to bol hlúpy nápad) som musela použiť viac make-upu, lebo sa skôr vpil do hubky ako naniesol na tvár.

Moje hodnotenie: 70% 

Celkovo neviem, čo si mám o tejto hubke myslieť. Vadí mi jej zvláštny zápach a som zvedavá, kedy sa konečne vysmrdí. Za mínus pokladám aj to, že si nemôžem vybrať farbu. Ale s hlavnou funkciou tejto hubky som veľmi spokojná a som rada, že som si ju objednala. 

9 komentárov:

  1. Takže ani mýdlová voda nepomohla? :-D Taky bych si vybrala kapku a škoda, že teda nejde vybrat i barva.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja osobne som už nad touto hubkou uvažovala, no nevedela som sa rozhodnúť, či si mám alebo nemám kúpiť túto hubku alebo aspoň podobnú. Ale ako vidí hodnotenie, určite ju vyskúšam.

    Ďakujem za pomoc :)
    To najlepšie pre baby :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Škoda, že si s tým balením nedali viac záležať, ale náhodou, aj keď si farbu nevyberala, je fakt krásna :D A hlavne, že plní účel, a možno raz aj smrdieť prestane- daj jej čas :D
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mám túto hubku na nanášanie, objednala som si ju z ebay ale moc som s ňou nebola spokojná. Nie preto, že by sa ňou nanášal zle make-up to naopak ale pre to že je to dosť nehygienické si nanášať na tvár make-up týmto spôsobom a kvôli tomuto niektorí ľudia majú problémy s pleťou :) Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež som si hubku objednávala z jedného e-shopu a naozaj ešte nič mi tak nehorázne nesmrdelo. Už ju teda "vetrám" asi pol roka a stále som sa neodhodlala ju vyskúšať :D

    *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Myslela jsem si, že se Číňan spletl, to jsem si neobjednala - hahah, tak to mě fakt pobavilo :D :D a jinak musím říci, že ten typický smrad u věcí z Ali úplně nesnáším.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Těmhle houbičkám jsem zatím moc nepřišla na chuť, ale díky za tip na eshop :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Houbicky jsou super hlavne na korektor, krasne se s nima pracuje :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja by som chcela tú hubku len preto ako vyzerá :D

    OdpovedaťOdstrániť