22/08/15

Recenzia: Odstraňovač chĺpkov (Smooth away) /postovnezdarma.cz

Hneď na úvod by som sa chcela poďakovať stránke http://postovnezdarma.cz/ za zaslanie produktu na recenziu.



Na začiatok niečo málo o stránke http://postovnezdarma.cz/

Je to internetový obchod, na ktorom je možné dostať snáď všetko. Od semienok na paradajky až po kozmetiku, oblečenie, darčekové predmety a rôznu bižutériu. 
Predaj je sprostredkovaný s poprednými distribútormi, ktorí expedujú výrobky z Číny priamo zákazníkovi domov. 

Ako už hovorí názov stránky - produkty sú posielané zdarma. Nemusíte platiť drahé poštovné, jednoducho si zaplatíte len cenu výrobku, ktorá je mnohokrát nižšia ako cena v kamenných obchodoch. 
Keďže sú produkty doručované z Ázie, dodanie trvá od 15 do 40 dní. Pri skladových výrobkoch je dodanie do 4 dní. Na tovar platí dvojročná záruka a lehota 30 dní na vrátenie výrobku.

Popis produktu: S týmto odstraňovačom môžete dať zbohom chĺpkov, o ktoré nestojíte. Sada obsahuje 2 nadstavce v ružovej farbe - jeden menší, ktorý je určený na tvár a druhý väčší, ktorý sa postará o zvyšok tela. Do nadstavcov sa nasadzujú vibračné vložky, ktoré nijako nepoškodzujú pokožku, len odstraňujú nežiadúce chĺpky a odumretú kožu. 

Spôsob aplikácie: Krúživými pohybmi s miernym tlakom v smere hodinových ručičiek. Najskôr jedným smerom, potom do opačnej strany, pokiaľ nebudú všetky chĺpky odstránené.

Cena: 7,14 € 



Zásielka prišla v obálke, ktorá sa zmestila do schránky, takže som bola rada, že som pre ňu nemusela ísť na poštu. 
Obal produktu bol mierne pokrčený a stlačený, ale na samotný produkt to vplyv nemalo, keďže bol zabalený v samostatnom obale. 



Najprv som bola voči tomu odstraňovaču chĺpkov veľmi skeptická a vôbec som neverila, že to môže fungovať. Vibračné vložky vlastne nie sú vôbec vibračné a pripomína to skôr nejaký pilník alebo brúsny papier, haha :D

Odlepila som nálepku z vložky, kde písalo, že je vodeodolná. Potešila som sa, že si to môžem vziať do sprchy, ale bola to chyba. Vložka sa po krátkej chvíli začala odlepovať a musela som si ju pridržiavať, takže do sprchy brať neodporúčam.
Prvú nohu som teda skúsila na mokro. A bola som milo prekvapená. S použitím menšieho tlaku to chĺpky bezbolestne odstránilo a pokožka zostala až neuveriteľne hladká. Za ten čas mi ale stihli zahrať 2 pesničky od Lany.
Druhú nohu som skúsila na sucho. Tu už nastali problémy. Pri prvom použití sa vložka zrejme otupila a tým pádom bolo nutné vynaložiť väčší tlak. Schádzala zo mňa viac odumretá koža ako chĺpky, čo je síce fajn, ale nie primárnou funkciou tohto produktu. Väčší tlak spôsobil začervenanie a jemné pálenie pokožky. Pre dosiahnutie požadovaného efektu som musela použiť žiletku.

Pomerne sklamaná z výsledku veľkého nadstavca som usúdila, že malý určite nepoužijem na tvár, ale môžem to skúsiť na podpazuší, čo bola chyba.
Po predošlej skúsenosti som dala prednosť suchému odstraňovaniu chĺpkov. Pri menšom tlaku sa nič nedialo, tak som skúsila pritlačiť, ale chĺpky ani napriek tomu odstránené neboli, zatiaľ čo pokožka mi kvalitne sčervenala a začala ma páliť.

Celkovo som z tohto výrobku veľmi sklamaná.
Pozitívne hodnotím akurát  prvé použitie a krásne hladké nohy.
Negatív je trošku viac a to odlepovanie vložky z nadstavca, rýchle opotrebovanie, dráždenie pokožky, nefunkčnosť a hlavne, zaberie to neskutočné množstvo času.

Moje hodnotenie: 55%



5 komentárov:

  1. Je to škoda, že se s tím pracuje tak špatně. Já ale stejně preferuji klasická holítka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O této stránce jsem už slyšela hodně, já ale upřednostňuji Ebay:)
    Každopádně bych asi neměla odvahu to zkusit:/
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dle popisu to zní skvěle, škoda, že to nefunguje tak jak má :/
    pěkná recenze! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som toho poskúšala už dosť, čo sa týka odstraňovania chĺpkov, ale vždy vyhráva jednoznačne žiletka :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť