14/10/15

Recenzia: Baela stylingový vosk struktur

Stylingový vosk na vlasy Balea, silne tužiaci (3)




Popis produktu: Vosk chráni vlasy pred vysušením, účes zostane flexibilný. S prirodzeným lesklým efektom. Na všetky typy vlasov. (75ml)

Cena: cca 2-3 € (???)

Tento produkt mi odporučila známa, ktorej som sa sťažovala, že pri používaní laku sa mi vlasy zvlnia a nevydržia rovné príliš dlho. 
Dala mi tip na vosk od značky Balea, ktorý opisovala len kladne.
Keďže rad produktov na vlasy od Balea mám veľmi rada, pretože sú to skutočne skvelé veci, ani chvíľu som neváhala a zadovážila si aj tento produkt.

Ako prvé ma na vosku upútala krásna vôňa, ktorá mi pripomína taký ten malý klasický balzam na pery. Začala som ho zbožňovať ešte skôr, ako som ho použila a to bola chyba.
Je pravdou, že vlasy skutočne vyhladí, čo oceňujem hlavne po umytí, lenže keď si ho dáte príliš veľa, vlasy budú okamžite spľasnuté a budú pôsobiť dojmom, ako keby už 2 týždne nevideli vodu. A lesklý efekt vyzerá byť skôr mastný. Keď si ho zase dáte len máličko, nedostaví sa požadovaný efekt. Je preto veľmi ťažké nájsť optimálne množstvo, čo mi neskutočne prekáža, keďže ráno nemám čas zapodievať sa ešte aj takýmito vecami. ďalšou nevýhodou je, že po prečesaní vlasov sa vám vytvoria malé lupiny. 
Aby som nebola len kritická, tak mu musím uznať, že ofina mi skutočne zostala rovná po celý deň, aj keď bolo vonku vlhko. Za iných okolností sa mi pokrúti ešte skôr, ako dôjdem na autobusovú zastávku. 

Celkovo mám z vosku na vlasy veľmi zmiešané pocity. Má svoje plusy aj mínusy, ale už by som si ho asi viac nekúpila. Bude mi trvať minimálne 2 roky, pokiaľ spotrebujem toto 75ml balenie a do vtedy už aj vyjde zo záruky. 
Ak sa už rozhodnete pre tento produkt, určite neodporúčam nanášať tesne ku korienkom, je vhodný skôr na končeky.

Celkové hodnotenie: 50%





7 komentárov:

  1. Ja osobne mám balea značku veľmi rada no vosky nejak nepoužívam. Skôr balzam

    Katka i s <a href="http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.com/2015/10/oktobrova-giveaway.html> krásnou GIVEAWAY</a>

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balea mám ráda, ale spíš jen pro jejich sprchové gely, tělová mléka a olejíčku na rty. Toto bych si asi nekoupila.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No to som ešte nepočula, aby sa na zabezpečenie rovnosti vlasov používal vosk na vlasy. Čo ja viem, tak vosk sa má dávať hlavne na končeky vlasov v čo najmenšom množstve a má za úlohu zvýrazniť jednotlivé pramienky. Keď chcem mať rovné vlasy, tak poriadne vyfénujem, napr. aj cez širokú guľatú kefu alebo použijem žehličku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi sme sa nepochopili. Vosk používam na fixáciu, keď si vlasy vyžehlím

      Odstrániť
  4. Ja osobne nepoužívam žiadne takéto výrobky ani spreje ale priateľ má vosk od Balea značky a tiež nie je na 100% spokojný. Časom už nedržia vlasy tvar ale zas naopak nemá to ten hnusný efekt zlepených a mokrých vlasov.

    OdpovedaťOdstrániť