27/10/15

Recenzia: suchý šampón Batiste (cherry)

Cherry je pre každého, kto miluje sladký vzhľad, ktorý poskytne prenikavá čerešňová vôňa. 




Popis produktu: Suché šampóna Batiste ponúkajú okamžitú pomoc pre vaše vlasy.  Rýchlo a veľmi pohodlne oživia vaše mdlé unavené vlasy a dodajú im nadýchaný vzhľad aj sviežu vôňu. Už vás nebude musieť trápiť mastný účes alebo vlasy bez objemu(200 ml)

Spôsob aplikácie: Pred použitím dôkladne pretrepte a nastriekajte zo vzdialenosti cca 30 cm od korienkov vlasov. Vmasírujte, nechajte pôsobiť po dobu 2 minút a následne vyčeste zvyšky šampónu. 

Cena: 109 Kč v Douglas

Suché šampóny patria ku kozmetickým produktom, ktorým absolútne nefandím. Najprv som používala suchý šampón v spreji od Balea, lenže vôbec mi nevyhovoval. Pri jeho aplikácii mi až príliš dráždil dýchacie cesty a stále som sa dusila. Taktiež mi vo vlasoch ostávali zvyšky, ktoré nešli ani vyčesať, takže som ich nakoniec musela zmyť vodou. Neskôr som skúsila práškový. Páčil sa mi o čosi viac, ale aj tak to nebolo ono, a preto sa suché šampóny stali produktom, ktoré som zo svojej poličky úplne vyhodila. 
Na internete som čoraz častejšie videla pozitívne ohlasy na suché šampóny od Batiste a veľmi som ich chcela vyskúšať, lenže, nanešťastie, na Slovensku sa nedal zohnať, preto som si ho doniesla z Brna (haul) 

Tento šampón si ma získal hneď na prvé pozretie svojím krásnym retro dizajnom. Druhé obrovské plus mu dávam za krásnu čerešňovú vôňu, ktorú je cítiť nielen pri striekaní, ale pretrváva na vlasoch aj počas dňa.
Aj samotný efekt šampóna hodnotím na výbornú. Pri jeho aplikácii som sa vôbec nedusila ako pri spomínanom šampóne od Baley. Naopak, celou kúpeľňou sa niesla krásna čerešňová vôňa. Šampón sa skvele vmasíruje do vlasov a prípadne zvyšky bez problémov vyčešete do pár sekúnd. Nezostanú po ňom žiadne biele stopy len krásna vôňa. 
Výsledkom sú krásne voňavé a odmastené vlasy. Ako bonus - objem. 

Šampón hodnotím na 1* a jeho cena v pomere ku kvalite je úplne adekvátna. 

Celkové hodnotenie:  100% 


9 komentárov:

  1. Ja osobne tieto suché šampóny neuznávam. Nikdy som to neskúsila a nikdy ma to nelákalo. Možno však preto, že mne stačí si umyť hlavu jeden až dvakrát do týždňa, pretože sa mi tak rýchlo nemastia, a preto nemusím siahať po suchom, napr. preto, že sa ponáhľam niekde a nemám čas si umyť hlavu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto znie dobre, ja doma mam ten od Balea a nejak mi nevadi, ja ich ale nepouzivam casto, ked mam uz zle vlasy tak si ho par krat dam na robenie nejakeho ucesu :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nikdy ma to nejako doteraz nelákalo vyskúšať. Neviem prečo asi to sú len moje predsudky že "veď to mi nemože naozaj umyť vlasy" ale keď čítam tie pozitívne ohlasy na to tak ma to začína lákať to vyskúšať že aký to bude mať efekt na mojich vlasoch :)

    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nemám rada moc suché šampóny, lebo ma z nich svrbí hlava ale batiste je super. Krásne vonia a urobí, čo má.
    inthelaurasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten zkusím! Zatím používám ten malý z tety a chválím si ho, ale třeba bude tenhle ještě lepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som si Batiste, konkrétne "original" taktiež kúpila v Brne :D Aj ja som s ním veľmi spokojná, používam ho dosť často. Som rada, že sa dá už konečne kúpiť aj u nás v dm-ke.
    Klaudy´s shopping enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tyhle suché šampóny jsou chválené všude.. já jsem pár suchých šampónů vyzkoušela, ale přiznám se že tenhle ještě ne.. :(

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť