23/10/15

Recenzia: tekutý korektor Affinitone (Maybelline)

Tekutý korektor Affinitone od Maybelline



odtieň 02 Natural



Popis produktu: Tekutý korektor Affinitone skryje všetky nedokonalosti pleti, ľahko sa nanáša a pôsobí prirodzene (7,5ml)

Cena: 3,98 € na eshope vivantis.sk

Po predošlej skúsenosti s tekutým korektorom od Astor (recenzia) som bola voči tomuto druhu korektorov pomerne nedôverčivá, ale je to vec, ktorú som nutne potrebovala, preto som sa rozhodla siahnuť po inej značke.

Ako môžete vidieť na obrázku, odtieň je veľmi prirodzený a  mojej pokožke sedí tak akurát. Konzistenciu by som prirovnala k typickým make-upom, nie príliš tekutý ani hustý.
Na celom korektore musím vyzdvihnúť jeho krytie. Takmer úplne prekryje tmavé kruhy pod očami, do vrások sa nevpíja, a preto nebudete pôsobiť staršie. S pokožkou splynie tak dokonale, že nie je poznať použitie korektora. Okrem kruhov pod očami dobre kryje aj rôzne nedokonalosti na pleti, ako sú vyrážky, lenže na tie radšej používam tuhý korektor. 

Táto recenzia je pomerne stručná, lenže nie je jediná vec, ktorú by som tomuto produktu mohla vytknúť a som naozaj rada, že som sa rozhodla siahnuť po tomto kúsku. 


Celkové hodnotenie: 100%

Máte tip na nejaký iný tekutý korektor? 


5 komentárov:

  1. Jéj, akurát zháňam korektor pod oči :) Mala som tiež ten od Astoru a robil mi presne to isté, čo tebe. A preto som sa podobným typom korektorov začala akosi vyhýbať, no tento od Maybelline pôjdem kuknúť. Vďaka za skvelý tip!

    Inak rada by som ťa pozvala ku mne na blog, a zároveň aj do giveaway :)
    GIVEAWAY: Balea, Essence & Freeman

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já tekutý korektor nemám, ale nějaký na tmavé kruhy pod očima by se hodil. :-) Tak díky za tip, asi se po něm podívám.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkná recenze :) já mám ráda Match Perfection od Rimmelu, ale tento bych taky chtěla zkusit :)

    Nikys beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fuu no mam doma 4 korektory momentalne, ale toto znie fajnovo :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť