25/11/15

Recenzia: Micelárna voda Garnier

Garnier Skin Cleansing micelárna voda pre citlivú pleť





Popis produktu: Micelárna voda v jedinom kroku perfektne čistí všetky typy pletí, vrátane citlivej. Dermatologicky testované, bez parfumácie. Odličuje make up z tváre aj očí, odstraňuje nečistoty a upokojuje. Vydrží až na 200 použití (400 ml)

Spôsob aplikácie: Naneste na pleť pomocou vatového tampóna a odlíčte. 

Cena: V akcii od 6 € 

Musím sa priznať, že micelárnu vodu som predtým nepoužívala a povedala som si, že je čas to napraviť. Na svojej "poprvé" som si zvolila ružovú od Garnier.
Myslím, že tento produkt netreba nejako špeciálne predstavovať, tak sa rovno pustíme do recenzie.

Ako prvé ma na micelárnej vode zaujal jej obal a celkový dizajn, Je jednoduchý a príjemná ružová farba nič nepokazí.
Do teraz som používala na odličovanie gél, mlieko a tonikum. Lenže mnohokrát som prišla domov taká unavená, že som bola rada, ak som si odlíčila oči gélom, tvár prebehla mliekom a na tonikum akosi nezvýšil čas. Potom sa stalo to, že pleť zostala premastená, vytvorili sa mi vyrážky a jednoducho celé zle! Kvôli pár minútam a mojej lenivosti. 
Micelárna voda je skvelá v tom, že všetky tieto tri produkty spája v jednom. 
Mám citlivé oči, preto som očakávala, že mi ich bude dráždiť a budú červené, pretože s jedným odličovačom od Garnier už skúsenosť mám a oči ma po ňom dosť pálili. Ale táto voda je fakt skvelá, oči absolútne nedráždi, pleť perfektne odlíči. Jedinou jej nevýhodou je, že oblasť okolo čela mi dosť vysušuje. 
Ako hovorí popis, určite vydrží na 200 použití, pretože ja ju mám už takmer mesiac a nie je vypotrebovaná ani štvrtina. Je síce pravda, že ju nepoužívam každý deň. 

Celkovo som s micelárnou vodou od Garnier pre citlivú pleť spokojná a nevylučujem, že by som si ju kúpila znova.

Celkové hodnotenie: 80% (-20% kvôli vysúšaniu pleti v oblasti čela)





11 komentárov:

  1. Sama jsem micelárku měla a byla pro mě skvělá jak na oči, tak na pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle micelární vodu bych i já ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Viem, že ja som za túto micerálku dala pomerne dosť peňazí ale čo sa týka mňa tak sa mi to vyplatila. Používam ju iba večer na odlíčenie obočia a občas si s ňou prebehnem tvár. Našťastie mi stačí čistá voda na čistenie tváre takže sa nemíňa tak rýchlo. Nie je to zas dáky zázrak ale aspoň mi neškodí. Myslím si, že tých 80% má zaslúžene.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem jí jednou měla a moc mě nenadchla. Pleť narozdíl od Biodermy celkem vysuší a moc mi nebyla příjemná. Tak se divím, že jsem snad jediná, kde z ní není nadšený.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám tuhle micelárku moc ráda :) Jedna z mých nejoblíbenějších :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéj, tak to som sa potešila, lebo som si ju nedávno kúpila a mala som obavy, či mi bude vyhovovať, nakoľko bb krém ma dosť sklamal.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od Garnier som tuším nemala ešte nič, nejako ma to nelakalo aj keď jeden čas som chcela vyskúšať BB cream ale nedostala som sa k tomu. :) a táto micelarka vyzerá celkom dobre. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja micerálnu vodu používam zatiaľ len z Biodermi ale človek nikdy nevie :-) Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ďakujem za tip, na základe tohto príspevku sa začnem nad ňou zamýšľať, ja používam striedavo mary kay a biodermu, lenže obidve sú dosť drahé a ich kombinácia mi nerobila dobre na pokožku, tak som musela používať buď len jedno alebo druhé. Toto vyzerá super aj kvôli očiam, nosím kontaktné šošovky a teda bojím o oči a keď hovoríš, že je to v pohode, tak asi hneď ako dopoužívam tieto čo mám vyskúšam túto garnier :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já mám poslední dobou z kosmetiky Garnier docela respekt, protože jsem si pořídila jejich mycí gel na obličej a na celém obličeji se mi udělala vyrážka ... :( Ale myslím, že s touto micelárkou jsem už někde přišla do kontaktu, jen si nejsem jistá kde a myslím, že byla dost fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Micelárku jsem měla a pro mojí pleť byla super.:-)

    OdpovedaťOdstrániť