16/08/16

Mixa DD krém proti nedokonalostiam

Pre dokonale zmatnenú a zjednotenú pleť bez nedokonalostí.




Popis produktu: Tónovací ochranný krém proti nedokonalostiam pleť zmatňuje, hydratuje, zjednocuje jej tón a dodáva dokonale prirodzený vzhľad bez nedokonalostí. Vďaka OF 15 a čistiacemu Zinc PCA chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi, a tým predchádza vzniku vyrážok. Výsledok: Pleť je hydratovaná, zjednotená a zmatnená. (50ml) zdroj

Cena: pohybuje sa od 6 €

Na produkty tejto značky som čítala len samé pozitívne recenzie a nevedela som sa rozhodnúť, čo by som si mala kúpiť. Ale z DMka som dostala zľavový kupón na tento produkt. 

Bola som prekvapená, že je dostupný len v jednom jedinom univerzálnom odtieni, pretože väčšinou zvyknú byť aspoň 2 druhy. Keďže je zabalený v krabičke, tak nemáte možnosť pozrieť sa na jeho farbu. Trošku som sa obávala, či mi bude sedieť, keďže mám dosť svetlú pleť, preto som sa rozhodla kúpiť si ho na leto. 
Keď som ho otvorila, bola som zhrozená. Taký oranžový krém som ešte nevidela. Povedala som si, že toto nemá šancu splynúť s mojím tónom pleti za žiadnych okolností. 


Výsledným efektom som bola milo prekvapená. 
Je pravda, že pri rozotieraní si musíte dať záležať, aby ste všade naniesli rovnaké množstvo a nezabudli ani na krk, takže vám to zaberie určite viac času, ako keby ste použili obyčajný krém. 
Ak prácu dokončíte primeraným odtieňom púdru, nemusíte sa obávať žiadneho oranžového ani omietkového efektu. 
Pleť ostane krásne zmatnená, zjednotená, ale nedokonalosti je tam predsa len vidno. Určite nenahrádza make up. Ja osobne v lete make up nepoužívam a som skôr za prirodzený vzhľad pleti a tento krém je na to ako stvorený. 
Tento efekt však nevydrží nejak extra dlho, po 2 hodinách už ani nie je poznať, že ste mali pleť krásne zjednotenú a zmatnenú a opäť sa dostaví lesk. Je však zaujímavé, že keď si pleť večer čistím, mám pocit, ako keby som si odličovala niekoľko vrstiev make upu. 
Hydratačnú zložku hodnotím pozitívne, ale moju zmiešanú pleť zvykne pri dlhodobejšom používaní premasťovať, čo vedie k tvorbe vyrážok hlavne v oblasti brady, nosa a kútov čela. 

Moja spokojnosť: 70% 

Týmto produktom nie som prehnané nadšená ale určite ani sklamaná. Ak ho mám porovnať s Essence My Skin, je určite mnohonásobne lepší a výsledný efekt je oveľa viditeľnejší. 
Myslím, že svoju úlohu spĺňa obstojne, ale pokiaľ si mám vybrať medzi DD krémom a BB krémom, tak sa rozhodnem pre BB. 




2 komentáre:

  1. Ja žiadne DD ani BB krémy nepoužívam, ale pekná recenzia! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. BB krém som raz kúpila, no nechápem ako sa mi podarilo zobrať totálne tmavý, ktorý som potom musela skorigovať s bledým make-upom :D a stále to bolo na moju bledú pokožku tmavé, tak som to dala potom sestre :D

    OdpovedaťOdstrániť