27/09/16

Suchý šampón pre brunety

Dovolím si tvrdiť, že suché šampóny od Batiste patria k povinnej výbave každej jednej blogerky, preto ich netreba nejako špeciálne predstavovať.
Teší ma, že firma nezaostáva a stále vyvíja nové a nové vône či inovuje obaly. 


Ako bruneta som sa rozhodla otestovať suchý šampón, ktorý vyrobili špeciálne pre nás.


Popis produktu: Batiste suchý šampón pre svetlohnedé a hnedé vlasy odstraňuje mastnotu z korienkov vlasov a bez vody oživí mastné a spľasnuté vlasy. Štipka farby oživí svetlé hnedé a gaštanové vlasy a prenikne ku korienkom farbených a tónovaných vlasov. Okamžite oživuje vlasy, obnovuje ich štruktúru a zanecháva pocit čistoty a sviežosti (200ml). zdroj

Spôsob aplikácie: Pred použitím dôkladne pretrepte. Aplikujte zo vzdialenosti asi 30 cm rovnomerným rozprašovaním na vlasy. Prstami šampón vmasíruje do vlasov a nechajte chvíľu pôsobiť. Potom vlasy učešte a upravte do požadovaného tvaru. zdroj

Cena: 139 Kč v Douglas (cca 5€)

Pri recenzii na klasický suchý šampón od Batiste som spomínala, že nepatrím k fanúšikom akýchkoľvek suchých šampónov. Používaním tých od Batiste sa môj vzťah k ním trošku zmenil a považujem ich za skvelú prvú pomoc pre vlasy.
Trošku ma zaskočila cena, pretože som nečakala, že od klasického šampóna bude drahší až o euro. Nie je to až taká horibilná suma, takže sa to dalo prežiť. 
Okrem obalov Batiste vsádza aj na vôňu. Tento suchý šampón má ťažšiu perfémovú vôňu, preto si myslím, že nie je vhodný na leto, a tak u mňa nastúpil až v jeseni.  Ale vonia fakt dobre. 
Prášok má jemné hnedasté zafarbenie, ale stalo sa mi, že na vlasoch spôsobil mierne sivý efekt. Išlo to bez problémov vyčesať, takže ako veľké negatívum to nehodnotím. 
Myslím, že aj výsledný efekt má dlhšie trvajúci účinok. Po jeho použití sú moje vlasy schopné ukázať sa na verejnosti až ďalší deň.
Za veľké pozitívum hodnotím to, že vlasom dodá viditeľný objem, ktorý ani v priebehu dňa nespľasne. 
Za malý nedostatok považujem jeho vymývanie. Keďže je trošku pigmentovaťeľný, je to poznať aj na vode, keď si vlasy umývam. Taktiež to nie je nič strašné. 

Celkovo som so suchým šampónom na hnedé vlasy spokojná. Za jeho najväčšie pozitíva považujem fakt skvelý objem a výdrž na vlasoch.

Moja spokojnosť: 90% kvôli malým nedostatkom a cene


14 komentárov:

  1. Po tomto suchom šampone som už pokukovala a zrejme ho aj vyskúšam:) Len ten pre blondíny:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem z těchto zabarvených suchých šamponů měla ten pro brunetky od Balea, ale vůbec mi nesedl.


    BLOG: Kosmetická taštička ♥ SOUTĚŽÍME

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ano Batiste su super, len sa mi zda, ze sa nejak rychlo minaju

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, nad tým som sa nikdy nepozastavila, pretože ich používam fakt len občas, takže mi napríklad vydrží aj pol roka.

      Odstrániť
  4. This is my favourite dry shampoo! It's great isn't it? I have dark hair and this is the only dry shampoo I can use on my hair!

    I write Mademoiselle Meets Maquillage and Macaroons and I would love for you to give it a read and subscribe to my blog if you like.
    www.mademoisellemeetsmaquillageandmacaroons.com

    Deepti x

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem si teď koupila suchý šampon pro hnědovládky od Baley a jsem s ním moc spokojená, svůj účel splňuje a je to mnohem levnější varianta :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás som si tento suchý šampón ani nevšimla :O

      Odstrániť
  6. Ahoj :) Vyhrala si u mňa v Giveaway. Napíš mi, prosím, mail s tvojou adresou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Batiste poznám a mám veľmi rada, avšak ja som si za ňho našla prírodnejšiu náhradu v podobe suchého šampónu od značky Amica. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Batiste má super šampóny. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mám ho a som s ním spokojná je fakt super. Skúšam teraz aj Baleu pre brunetky a zdá sa mi rovnako skvelý ako tento od Batiste, takže možno skús tiež.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť