10/11/16

Fashionising.cz - Nový magazín o móde, kráse a štýle

Teší ma, že na našom trhu pribúdajú stále nové a nové internetové magazíny, ktoré píšu o móde, kráse a životnom štýle. Oveľa väčšiu radosť mám z toho, ak vidím, že dávajú možnosť presadiť sa aj mladým začínajúcim blogerkám. 
Jedným z takýchto ezinov, ako ich moderná žurnalistická teória nazýva, je aj portál Fashionising.


Tento školský rok navštevujem 3.ročník na univerzite, kde študujem masmediálne štúdia. Škola by ma mala pripraviť na prácu v akomkoľvek médiu. Ale čo si budeme klamať, až také ružové to nie je. Sme zahltení množstvom teórie a chýba nám prax, ktorá je pre náš odbor potrebná ako soľ. Tí, ktorí chcú, sa angažujú sami. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som začala blogovať. 

Pred dvoma týždňami mi prišiel mail od šéfredaktorky, že narazila na môj blog, páči sa jej a bola by rada, ak by som prijala jej ponuku na spoluprácu na novom magazíne Fashionising
Ak mám byť úprimná, ani na chvíľu som nezaváhala, pretože kozmetika je moja vášeň a je to skvelá možnosť zdokonaliť sa v písaní a prejave. 
Veľmi rýchlo sme dohodli všetky potrebné veci a slávnostne Vám môžem oznámiť, že som súčasťou redakčného tímu. 
Samozrejme, budem sa venovať kozmetike, recenziám a tipom. 

Môj prvý článok som sa rozhodla napísať o produkte, ktorý som si túto jeseň obľúbila najviac a tým je Soft Matte Lip Cream od NYX v odtieni Copenhagen. 


Článok nájdete na http://www.fashionising.cz/2016/11/09/kozmeticky-tip-od-blogerky-nikus-november-odvaz-sa-vyniknut/. Budem rada, ak si môj "debut" prečítate a možno aj zanecháte nejaký komentár :)

Na svoj blog určite nezanevriem, ale verím, že budete moju tvorbu sledovať aj na stránke Fashionising, pretože tam nájdete články, ktoré nenájdete tu. 

Na záver by som sa chcela opýtať, či by ste mali záujem byť informovaný o tom, ak na webe Fashionising.cz vydám nový článok. 


5 komentárov:

  1. Jeeej je pekne že sa venuješ aj iným stránkam. Tvoj blog sa mi páči, tak verím, že aj tvoje články na stránke budú super. Prajem veľa úspechov. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je skvele, gratulujem! Drzim palce nech vsetko luxusne stihas! :) na stranku sa pozriem a daj urcite vediet o novom clanku :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéé, tak to ti moc gratuluju k tak skvělé příležitosti :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéé, gratulujem k takejto príležitosti a idem sa hneď na to pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. gratulujem, super, vela stastia, mas velmi pekny blog :)

    OdpovedaťOdstrániť