04/11/16

Garnier Pure 3 in 1 (Recenzia)

Produkt, ktorý mal obrovskú mediálnu kampaň. Internet, sociálny siete, letáky či reklamy v televízii si podmanil polonahý Ben Cristovao. Nejedny dievčenské oči a možno aj srdce zaplesali a utekali si do drogérie po túto novinku.




Popis produktu: Pure 3 in 1 gél + peeling + maska je špeciálne vytvorený pre zmiešanú až mastnú pleť so sklonom k nedokonalostiam, s výskytom nečistôt, leskom a rozšírenými pórmi. (150 ml)
Čistiaci gél: Jeho zloženie obohatené o extrakt z eukalyptu, kyselinu salicylovú a derivát zinku čistí a redukuje nečistoty.
Peeling: Obsahuje pemzu na uvoľnenie pórov.
Maska: Obohatená o biely íl redukuje lesk pleti. 

Spôsob aplikácie: 
Gél: každý deň aplikujte na vlhkú tvár. Premasírujte, potom dôkladne opláchnite. 
Peeling: denne vmasírujte krúživými pohybmi so zameraním na čelo, nos a bradu. Dôkladne opláchnite.
Maska: aplikujte 2-3 krát do týždňa na tvár. Nechajte pôsobiť 3 minúty. Opláchnite vodou. V prípade kontaktu s očami ich okamžite vypláchnite vodou. V prípade podráždenia alebo vysušenia znížte frekvenciu používania. 

Cena: pohybuje sa od 3,30 € do 5 €

Musím sa priznať, že na mňa reklama na tento produkt zaúčinkovala perfektne, pretože sa mi dostal do povedomia a jednoducho som ho musela mať. A nebol v tom Ben, pretože ten ide úplne mimo môj spoločenský život :D Viackrát som po ňom pozerala v obchode, až som ho nakoniec získala na stránke Garnier ako jedna z testeriek. 
Zaujal ma už pekným obalom, ktorého farby a motív navodzujú pocit čistoty. Tento pocit umocňuje veľmi príjemná, svieža uhorkovo - bylinková vôňa. 


Produkt je bielej farby, hutnejšej konzistencie a obsahuje modré peelingové čiastočky. 
Ako už hovorí názov, dá sa použiť troma spôsobmi. Ja si myslím, že prvý a druhý spôsob sa môžu bez problémov zlúčiť do jedného. Preto som ho odskúšala ako peeling a masku. 
Keďže neide o samostatný peeling, tak sa mi zdalo, že je o zrniečka ochudobnený. Taktiež sú v géli nerovnomerne rozložené. Stalo sa mi, že na čelo, kde som ich potrebovala najviac, sa mi vytislo menšie množstvo ako na líca, kam som ich, naopak, nepotrebovala skoro vôbec. Peeling je ale účinný, bol drsný tak akurát a po jeho použití som si všimla oveľa menej čiernych bodiek. 
S maskou som už nebola taká spokojná. Počas zasychania začala tvár nepríjemne sťahovať. Ďalšou nevýhodou je oplachovanie. Z tváre ide dole pomerne ťažko. Pleť síce zanechala jemnú na dotyk, ale na druhej strane až príliš vysušila oblasť čela, ktorá je pri mojej zmiešanej pleti dosť problematická. Bolo preto nevyhnutné použiť aj nejaký hydratačný krém, aby sa pleť dala do poriadku. Za veľké negatívum považujem aj pocit napätej pleti a nepríjemné pnutie. 
Neviem si predstaviť, že by som ho mala používať každý deň, keďže moju pleť vysušil až do nepríjemných šupín. 

Celkovo z tohto produktu nie som príliš nadšená a sama by som doňho už neinvestovala.

Moja spokojnosť: 65% 



10 komentárov:

  1. Pěkná recenze, já tento gel používám jako peeling a docela mi vyhovuje.

    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som z tejto rady od garnier skusala len myciu emulziu a bola celkom v pohode, avsak ak by som ju mala pouzivat stale asi by mi vysusil tvar podobne ako tebe maska

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Garnier mám rada, ale tento produkt som ešte neskúšala :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento gel používám už přibližně rok a já jsem s ním celkem spokojená. Vyhovuje mi, že je to 3 v 1. Ale každému vyhovuje něco jiného. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já tento produkt mám taky, ale zas až tak nespokojená jako ty s ním nejsem :) Pleť mi vyčistí celkem fajn, jediné, co mi vadí je, že z tý pleti se přeci jen nesmyje tak pohodlně :/

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tenhle produkt jsem nezkoušela, ale celkově peelingy od Garnieru mám ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Těch zrníček mi tam fakt příjde nějak malinko :/

    Ráda bych tě pozvala k sobě na GIVEAWAY, která končí 20. listopadu :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, tiez som si peeling vsimla v reklamach :) pride mi skor ale pre mladsiu plet, preto ma nelaka. Mam suchu plet, takze by mi pravdepodobne ani nesadol..

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super recenze, ještě jsem nevyzkoušela, ale mám podobný typ pokožky jako ty, takže raději nebudu zkoušet - oblast čela mám taky kritickou :/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Garnier som používala keď som bola mladšia a bol naozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť