23/11/16

Maybelline FIT ME ! tekutý make-up (recenzia)

My ženy zvyknem myslieť dopredu, alebo jednoducho kupujeme veci s tou myšlienkou, že toto sa určite niekedy zíde. A ešte keď to je v zľave, no nekúp to. 


Rovnako to bolo aj pri kúpe tohto make-upu.


Popis produktu: Krémový make-up na gélovej báze. Perfektne sa prispôsobí tónu Vašej pleti, zakryje nedostatky, vyzdvihne prednosti. Vpije sa do pokožky bez nežiadúceho efektu masky. Dovolí pleti dýchať. (30 ml)

Cena:  13 € v DMku

Je síce pravda, že už dlhšie som chcela vyskúšať nejaký ten drahší, ale cenovo stále dostupný make.up, ale nie nadarmo som sa narodila v znamení váh, pretože ani v tomto smere som sa nevedela rozhodnúť. Voľbu mi nakoniec uľahčil zľavový kupón do DM. 
Tento make-up ma zaujal hlavne kvôli svojej krásnej bledej farbe, ktorá sa k mojej pleti v zime hodí úplne skvelo. 

odtieň 110 Porcelain

Podľa popisu som očakávala trošku hutnejšiu konzistenciu, ktorá by aspoň zľahka pripomínala niečo medzi krémom a gélom, ale ide skôr o tekutejší make-up.
S pleťou splynie fakt skvelo, nevytvára efekt masky a pôsobí prirodzene, presne ako hovorí popis na obale. Pekne ju zjednotí a zakryje malé nedostatky.
Za jeho veľmi veľkú nevýhodu považujem to, že pleť vysúša. Aj keď som si pod neho dala krém a podkladovú bázu, nepomohlo to. Hlavne v oblasti čela sa mi vytvorili šupinky. Vyskúšala som ho aj vtedy, keď som mala pleť prirodzene o čosi mastnejšiu, ale po pár hodinách hodinách ju vysušil a na čele sa mi opäť objavili šupinky. Síce nie také výrazné, ale určite to nie je žiadaný efekt a nevyzerá to pekne. 
Hoci zakrýva malé nedostatky, tie veľké zvýrazňuje. Na môj vkus sa až príliš zlieva do vrások, hlavne do tých v oblastí oči. Počas dňa musím stále dávať pozor, či nie je nutné to opraviť, pretože žiadna žena netúži po tom, aby boli jej vrásky zvýraznené.
Za svoju výdrž sa ale nemusí hanbiť, vydrží aj 12 hodín bez fixácie. 

Na tento make-up som sa tešila hlavne kvôli jeho farebnému tónu, ale, žiaľ, nevyhovuje mi jeho cena v porovnaní s kvalitou a celkovými očakávaniami. 

Celková spokojnosť: 65% 


4 komentáre:

  1. Ahoj, makeup som neskusala, a pokial vysusuje, tak si s nim ruku pravdepodobne nepodam :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je blbé, že vysušuje pleť, kór teď v zimním odbobí. Já používám od Rimmelu a jsem spokojená :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To nie je bohviečo keď to vysušuje, škoda :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem makeup přestala používat, ale tenhle se mi v drogerce vždycky líbil. :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť