07/02/17

Haul január 2017

Pôvodne som si myslela, že januárový haul spojím s februárovým, ale nazbieralo sa mi toho toľko, že si to zaslúži špeciálny článok.


Keď som si dávala dokopy fotky, tak si vravím, že to bol pomerne úsporný mesiac, veď som si kúpila len jednu jedinú vec. A potom mi došlo, že som začiatkom mesiaca bola vo Viedni...

Kde som minula celé svoje úspory, a preto si tieto nákupy zaslúžili vlastný článok. *klik*


Uvažovala som, ako tento článok usporiadať, keďže väčšinou to mám rozdelené na kozmetiku, oblečenie a nejaké doplnky, ale tentokrát to bude možno trošku chaotickejšie, pretože nejako veľa kozmetiky ani oblečenia sa tu nenájde. 


Sivá mikina: Tally Weijl
Obrázok tejto mikiny mi poslala segra raz večer, keď sme sa balili do Brna a povedala som si, že ju musím mať. Vo Vaňkovke som prehľadala celý obchod, ale nikde som ju nenašla, tak som sa išla opýtať predavačiek, či ju vôbec mali. Povedali mi, že bola, ale s najväčšou pravdepodobnosťou ju už nemajú. Ale boli také ochotné, že sa išli pozrieť do skladu a našli ju. Ešte k tomu bola aj v akcii.

Čierna zamatová mikina: H&M
Must have kúsok, ktorý som dostala od mamky.


AVON
Takýmto krásny kozmetickým balíčkom od Avonu ma potešila mamka. Obsahoval penu do kúpeľa (Mikuláš a ruské dievčatko), vyživujúci sprej na vlasy a masku na očné okolie. 


Prvá vec, ktorú som obdivovala u krstnej mamy bola paletka Flawless od Makeup Revolution, ktorú som si chcela objednať z internetu, ale nebola som si istá, či áno, či nie. A bola som prekvapená, keď mi krstná mama povedala, že si ju môžem pokojne vziať domov, ak mi nebude prekážať, že je používaná. Vôbec mi to neprekáža, pretože paletka je naprosto skvelá! 
Ďalším jej darčekom bol lak na nechty od O.P.I. a toaletná vôňa z Tezenisu.


Mixom kozmetiky a oblečenia sú tieto dva vianočné darčeky od mamky, ktoré mi spravili najväčšiu radosť.
Botasky Nike Rosh one som chcela už dlhšie, lenže v lete 2016 ich bola invázia po celom meste, takže som si to nejako rozmyslela. 
Čo sa týka parfémov, tak patrím k tým typom, ktoré majú svoje obľúbené vône, ktoré striedajú aj s inými, ktoré sa im nejako pritrafia popod ruku. Lenže moje dve zlatíčka Chloe a Moschino Love Love ma už nejako omrzeli, a preto prišiel čas na novú vôňu, ktorou je Incanto Shine.


Ďalšia várka vianočných darčekov od mamky. Možno sa čudujete, prečo pridávam vianočné darčeky až v januárovom haule, ale my máme Vianoce až 6.januára :) 
V krásnej plechovke s vtáčikmi sa ukrýva čaj, ktorý som už videla u niekoho na blogu, kde bol veľmi chválený, takže sa naňho skutočne teším. 
Maličká gulička je ozdôbka na stromček, ktorá sa dá využiť ako pokladnička. 
Žiaľ, neviem, odkiaľ sú tieto veci, ale mám dojem, že boli kupované na vianočných trhoch. 
A obľúbený kvetináč z Ikey.


Postupne sa dostávame k darčekom od kamarátov. Psíčka z ovčej vlny a vianočný Starbucks pohár som dostala od kamaráta Phonga, ktorý mi tieto vecičky priniesol z výletu v Budapešti.


Viete, ako zistíte, že ste už fakt dospelá? Potešia Vás akcie na mlieko či jogurty alebo máte radosť aj z odbornej knižky. Tento vianočný darček som dostala od kamaráta, bývalého spolužiaka, ktorý momentálne študuje v Prahe. 


10 komentárov:

  1. Jééééj tá kolekcia Avon, to má mamina z Ruska ? :) Strašne milé to je :) Tenisky Nike vyzerajú luxusne !! :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aww ta čierna mikina je krásna! :3 a tenisky tiež veľmi!!!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne nákupy :) tie tenisky sú super,ja ich mám v klasickej čierno bielej :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekné vecičky..vôňu Incanto som už niekoľko krát mala možnosť ovoniať a je to veľmi pekná,ženská vôňa..:)

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Roshe One si tento rok chcem kúpiť aj ja. Chcela som ich skôr, ale tiež tu bola invázia.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tá vianočná kozmetika je super a ten psík :) Jaj hneď by som ho objala

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky se mi ty boty líbí, i když já bych šla do černých.
    Od Make-up revolution jsem si taky koupila paletku. Právě teď hledám nějakou kvalitnější podkladovou bázi. Respektive se mi s mou současnou stíny hrozně slévají. Nedoporučila bys mi nějakou? :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zaujal mě ten lak na nehty v modré barvě, hrozně bych chtěla nějaký baby blue na léto.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc pekné darčeky :) Veľmi sa mi páčia peny do kúpeľa, tenisky, mikina, hrnček a vlastne všetko :)

    OdpovedaťOdstrániť