04/02/17

Holika Holika: Hyaluronic Acid pleťová maska

V rámci mojej spolupráce so stránkou Fashionising  sa mi dostala do rúk hydratačná maska s kyselinou hyaluronovou od značky Holika Holika. 
Bol to produkt, na ktorý som sa veľmi tešila, pretože sa na blogoch čoraz častejšie stretávam s toutou kórejskou značkou a chcela som niečo vyskúšať. 



Aj keď sa jedná o spoluprácu, článok nie je platený a moja recenzia nie je nijako ovplyvnená.



Popis produktu: Bojujete s problematickou a unavenou pleťou? Doprajte jej potrebnú energiu s prírodným kórejským produktom Hyaluronic acid + Bamboo Mask Sheet. Prírodné zložky poskytujú unavenej a napätej pleti okamžitú úľavu. Vaša pleť bude dokonale hydratovaná. 

Spôsob aplikácie: Používajte na očistenú pleť. Rozložte masku rovnomerne na tvár a nechajte pôsobiť 15-20 minút. Po odstránení masky jemne vklepkajte do pleti nevstrebané sérum alebo ho aplikujte na problematické miesta v oblasti krku, rúk a dekoltu. 


V súčasnosti sa pomerne dosť rozširuje trh s týmito textilnými maskami, ale ja sa musím priznať, že som ju ešte nikdy neskúšala, a preto som nevedela, čo od nej očakávať.
Hneď po otvorení ma príjemne prekvapila jemná nevtieravá vôňa. 
Výrezy na oči a pery mi sedeli takmer presne, za čo má môj veľký obdiv, pretože som na blogoch videla, že niektoré masky museli dievčatá strihať, aby im ako tak pasovali. 
Maska bola sérom nasiaknutá dostatočne, takže sa pri jej aplikácii nemusíte znepokojovať, ak vám niečo na rukách zostane. 
Musím povedať, že 20 minút mi s touto maskou zbehlo neskutočne rýchlo a oddýchla som si pri nej oveľa viac ako pri klasických nanášacích maskách. Na tvári príjemne chladila. 
Po jej odstránení som zvyšné sérum jemne vklepkala do pleti. Jej jediné mínus je v tom, že sa do pleti vstrebávala až príliš dlho, preto ju odporúčam aplikovať vtedy, keď máte naozaj čas. Lenže tento malý nedostatok jej ide bez problémov prepáčiť, pretože výsledným efektom som bola nadšená.
Moja unavená a mdlá pleť dostala novú tvár. Vyzerala sviežo, známky únavy sa stratili a pleť bola vypnutejšia a živšia. Masku som testovala ráno a na moje prekvapenie ostala hydratovaná aj počas nasledujúceho dňa. Trošku som sa obávala, či moju pleť príliš nepremastí, ale strachovala som sa zbytočne. 
Pre moju extrémne suchú pleť počas zimných mesiacov to bolo doslova spásenie. 

Moja spokojnosť: 95% 

Masku som netestovala sama. Ak chcete vedieť, ako dopadla u mojich kolegýň, určite kliknite na http://www.fashionising.cz/fashionising-testuje-korejska-maska-holika-holika/



8 komentárov:

  1. Už jsem na ni jednu recenzi četla. Maska vypadá docela zajímavě tak snad se někdy naskytne možnost k vyzkoušení :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda pro mě je to novinka, ale vypadá fakt dobře.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zrovna teď mě jedna populární pleťová maska strašně zklamala, takže je čas zapřemýšlet nad nějakou jinou. Dobrý tip ;)
    www.andie-chambers.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mam velmi rada korejsku kozmetiku, toto som este neskusala, ale myslim, ze to dam na wishlist :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já už na ni koukala na ebay, ale bála jsem se ji koupit :-)
    Narozeninová giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od značky Holika Holika som nemala ešte nič, ale práve mám na ceste od nich krásny BB cream, tak som zvedavá, aký bude! :) skvelý článok :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ještě jsem od této značky nic nezkoušela a zatím mě teda upřímně ani moc neláká :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O tejto maske počujem prvýkrát, no je skvelé, že je plátená. To, že sérum schne dlho, by mi nevadilo, keď aj naozaj funguje. ;)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky na súťaž:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2017/02/giveaway-ku-100-k-navstev-blogu.html

    OdpovedaťOdstrániť