16/02/17

Kozmetické trendy na rok 2017


Aj keď už máme z roku 2017 nejakú tú časť za sebou, nič sa nedeje. V kozmetike ešte stále doznievajú trendy z minulého roka a tie tohtoročné čakajú na svoju veľkú chvíľu. 


Nepatrím medzi typy, ktoré by sledovali každý jeden kozmetický trend a riadili sa ním, ale chtiac či nechtiac im mnohokrát podľahnem. 


Prirodzená pokožka
zdroj


Každá z nás si určite spomína na všetky tie instagramové tutoriály na kontrúrovanie tváre, ktoré dokázalo zmeniť ženskú tvár na nepoznanie. V tomto roku bude dominovať zdravá a žiarivá, prirodzene vyzerajúce pokožka. Jej najlepšími priateľmi by sa mali teda stať kolegén či kyselina hyalurónová, ktoré jej zabezpečia potrebné živiny pre čo najlepší vzhľad. Práškové bronzery či rozjasňovače nahradia ich krémové verzie.
Ružová
zdroj
Rok 2017 bude priať ružovej farbe. Na jar príde čas odložiť tmavé rúže, ktoré sme tak milovali a nahradiť ich ružovými odtieňmi. Ak vo Vašej kozmetickej zbierke chýba ružová tvárenka, je najvyšší čas zaobstarať si ju, pretože sa Vám bude hodiť. Rovnako si svoje uplatnenie nájdu aj ružové očné tiene. Ale nezabúdajte, všetkého veľa škodí. A ružovej obzvlášť.

Návrat lesku na pery  
 Ak ste zbožňovali matné rúže rovnako ako ja, ich éra končí. Čoraz viac a viac značiek začína vyrábať svoje produkty v žiarivej verzii. Lesklé pery budú osviežujúcou zmenou a navyše dodávajú perám mladší vzhľad.





Lesk nielen na perách


Lesk si nájde svoje uplatnenie aj na očných viečkach. Do módy sa totižto dostávajú lesklé a trblietavé očne tiene. Ak máte doma len matné odtiene, nezúfajte. Aj z nich si môžete bezproblémovo vyčarovať lesklé viečka. Stačí použiť transparentný lesk na pery.










Metalické očné tiene
S lesklými viečkami úzko súvisia aj metalické tiene. Nejde o žiadnu novinku, svojej obľube sa tešia už aj teraz, no v roku 2017 sa budú používať oveľa častejšie  a pri rôznych príležitostiach. Či už na bežné nosenie alebo slávnostné udalosti.














18 komentárov:

  1. Lesk na očných viečkach, tak to by som bola zvedavá. Tie lesky už dávaju všade. Prdédtým chcel každý zmatnovat a teraz zase lesk...
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lesky na pery sú osvieženie, no ten lepkavý pocit na perách alebo to, že partnera "zamastím" nie je nič pre mňa. Ostávam verná matnej verzii. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musíš si nájsť ten správny lesk ;) je ich neurekom. Baby lips mi sedia, aj od Dermacolu

      Odstrániť
  3. Tak líbí se mi ta přirozenost a metalické oční stíny, zbytek mě moc nezaujal :D a jsem zvědavá jestli se trendy projeví i u nás :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oh tie moje matne ruze :( :D aj tak budem nosit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. shiny eyelids je neskutočný trend a som strašne rada že je späť! :3
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O väčšine trendov som už počula aj písala článok, no ten lesk mi nie je moc po vôli, pretože lesky moc nemám rada :(

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pěkný článek a hodně se s ním ztotožňuji :-) dřív jsem se líčila výrazněji, ale teď se orientuji na přirozenost. Po růžových stínech také sahám čím dál tím častěji... ale lesk na rtech nemusím, jen třpytivé oční stíny, ale s mírou :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. sranda, ako sme minulý rok zmatňovali čo sa dalo, kontúrovali a potom zase rozjasňovali, a teraz príde trend prirodzenosti :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásný článek. Teď se snažím líčit decentněji. Dřív jsem si hrozně zvýrazňovala oči linkami, to se i teď už nelíbí.

    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Som veľmi rada že sa opäť vracajú do módy lesky na pery! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. super článok:)
    Na mojom blogu prebieha giveaway, tak ťa srdečne pozývam!:)
    http://lifebyvan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ružová a metalické očné tiene sú pre mňa to pravé, takže z toho sa veľmi teším!:) Takisto aj z prirodzenej pokožky!:)

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Super článok! :) Hneď prvý trend sa mi veľmi páči a tiež posledný, milujem metalické očné tiene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ach lesky nemam rada, pretoze v nich mam stale vlasy :D, inak celkom prijemne trendy :))
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Moc hezký článek, moc mě bavil ! Mně přijde že ty trendy se u nás v kosmetice moc neprojevují...vlastně ani v módě ne, tak uvidíme ;).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  16. tá ružová ooo áno :))) a všade kludne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tak s ružovou sa viem stotožniť a páči sa mi, že stále prevláda trend prirodzeného líčenia.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť