12/03/17

Očný gél Planet Spa s výťažkom z čierneho kaviáru (recenzia)

Ešte donedávna som patrila k tým, ktorí si myslia, že mladé dievčatá ešte nepotrebujú používať žiadne krémy či séra na omladenie alebo vyhladenie vrások. 


V poslednej dobe moje tmavé kruhy pod očami nabrali na intenzite a nedokázal ich zamaskovať ani korektor a make up. Rozhodla som sa, že je čas vyskúšať prípravok na tento problém. 


Popis produktu: Omladzujúci a regeneračný rituál s luxusným čiernym kaviárom. Oleje, ktoré sú v ňom obsiahnuté, sú bohaté na vitamíny A a E. Sú dôležité pre zdravú pleť a vlasy, zlepšujú elasticitu a textúru, hydratujú, vyživujú, prispievajú k regenerácii a spomaľujú starnutie. (15 ml)

Spôsob aplikácie: Každé ráno a večer jemne vklepte do oblasti okolo očí. 

Cena: ??? (asi 6 €, bol to darček) 

Produkty od Planet Spa som nikdy predtým nepoužívala, aj keď ich máme doma pomerne dosť, pretože ich používa moja mamka a stále vo mne evokovali pocit, že táto značka je určená už pre staršie vyzretejšie ženy.
Túto zimu nastal obrat a vyskúšala som viacero ich výrobkov, no najviac ma dostal práve tento očný gél, respektíve očná gélová maska, ako je uvedené na obale.
Aj keď v mojom veku je ešte prehnané hovoriť o nejakých vráskach, aj keď sa tam už jemné nájdu, trápili ma tmavé kruhy pod očami. Je jedno, či som spala 4 hodiny, či 10. Stále tam boli. Niekedy výraznejšie, inokedy menej. Poslednú dobu to začalo byť už skutočne nepekné a vyjsť medzi ľudí bez korektora bolo priam nemysliteľné. 
Začala som sa obzerať po obchodoch po vhodnom produkte, no mamka ma predbehla a dostala som od nej produkt od Planet Spa. 
Zaujal ma už na prvý pohľad svojím luxusným čierno - zlatým balením. Asi to bol aj zámer značky, keďže obsahuje výťažky z kaviáru, ktorý už sám o sebe symbolizuje luxus. 


Samotný gél má jemne ružovkastú farbu s maličkými trblietkami.
Aj keď sa na obale uvádza, že ide o gélovú masku, v skutočnosti je to gél, ktorý sa po aplikácii nezlupuje ani nezmýva.
Používam ho zhruba mesiac a snažím sa aplikovať ho ráno aj večer. Môžete ho vklepať prstami, no jeho šikovnému aplikátoru to nerobí žiaden problém a gél sa mi s ním nanáša lepšie. Je nutné odhadnúť správne množstvo, pretože ak to preženiete, gél sa po čase začne nepekne zlupovať. Aj keď ide o produkt určený na očné okolie, treba dávať veľký pozor, aby sa nedostal do očí, pretože vie narobiť poriadnu šarapatu a oko nepekne podráždiť. Do pokožky sa vstrebáva pomerne rýchlo. Aj keď ráno väčšinou nestíham, za ten čas, čo si uvarím kávu a raňajky, je gél vsiaknutý a môžem sa bez problémov líčiť
Čo sa týka jeho účinkov, som s ním maximálne spokojná. Tmavé kruhy sa takmer úplne stratili a bez problémov ich zamaskujem korektorom. Očné okolie zanecháva vyhladené, zjemnené a rozžiarené, a tak aj celková pleť pôsobí oveľa živším dojmom. 
Jeho účinnosť proti vráskam neviem úplne posúdiť, ale určite to ocením o pár rokov. 
Po pravidelnom mesačnou používaní som zhruba v polovici 15 ml balenia, takže jeho celkovú výdrž odhadujem na 3 mesiace.

Celkovo som s týmto produktom maximálne spokojná. Robí mi skvelú službu a teraz už nikto nespozná, či som vnoci spala 4 hodiny alebo 10. 

Moje hodnotenie: 95% 



9 komentárov:

  1. What a wonderful review!
    Have a nice day!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ježiš to je supr. Mně je 18, ale kruhy pod očima mám, a chci něco na hydrataci a oživení očního okolí, tohle by bylo přesný. Mám nějaký gel od alverde, ale tam vidím problém v jeho konzistenci, protože když uschne tak vytvoří takový ztvrdlý film :/

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také mě trápí kruhy pod očima bohužel všechno co jsem zkoušela (Ziaja, Nivea..) mi strašně dráždilo oči tak se dalších podobných věcí docela bojím :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám ho doma už jakou dobu a ještě jsem se k němu nedostala, tak to budu muset napravit. Produkty Planet Spa mám moc ráda a vždy je objednávám rovnou po krabicích :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z tejto rady som mala krém na tvár, no mne vôbec nevyhovoval.

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já používám krém od Balea a jsem celkem spokojená .)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelá recenzia :) Ja mám produkty od Avonu veľmi rada, doma mám masku na tvár a vlasy presne z tejto istej rady s kaviárom, avšak s maskou na vlasy som asi viac spokojná ako s tou na pleť. Krém či masku na kruhy pod očami som ešte nevyskúšala, ale je super, že ti táto pomohla

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Presne niečo na tento spôsob som hľadala, ďakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť