14/04/17

False Lash Superstar X Fiber (recenzia)

Milujem výrazný pohľad, husté a krásne predĺžené riasy. No zohnať riasenku, ktorá by dodávala objem,riasy predĺžila a nelepila je naozaj ťažké. Mojím obľúbencom je Lash Sensational od Maybelline, ktorú Vám určite netreba predstavovať, ale nedávno sa mi do rúk dostala False Lash Superstar X Fiber od L'Oréal Paris. 




Popis produktu: False Lash Superstar X Fiber je dvojfázová riasenka pre extrémny objem, dĺžku a oddelenie rias. Vytvorí efekt umelých mihalníc. 

Cena: od 12 €

Nikdy som nebola fanúšikom dvojfázových riaseniek, pretože prvá fáza bola biela a s tou druhou, čiernou, nešla vždy prekryť 100%-tne. No výhodou tejto maskary je to, že aj prvá fáza je čierna. Zaujala ma natoľko, že som sa rozhodla odporučiť ju ako kozmetický tip na stránke Fashionising.cz

Ak chcete vidieť výsledný efekt, samotné kefky a prečítať si celú recenziu, klikajte na stránku http://www.fashionising.cz/kozmeticky-tip-od-blogerky-nikus-na-april-vytvorte-si-efekt-umelych-rias-bez-lepidla/.


Ak sa Vám článok páčil, budem rada, ak za mňa zahlasujete v Blogerovi roka 2017 v kategórii Krása https://blogerroka.sk/2017/world-of-nicol/


2 komentáre:

  1. Ja práve naopak milujem tie dvojfázové riasenky od Loreal. Najradšej som mala červenú, ale tú už nevyrábajú. Túto novú som ešte neskúšala.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mala som dávnejšie tú čierno-bielu verziu týchto riaseniek a bol to úžasná vecička. Také mega objemné riasy som nemala so žiadnou riasenkou.

    OdpovedaťOdstrániť