10/04/17

Jarný wishlist

Určite poznáte ten pocit, keď sa Vám veci kopia, musíte písať bakalárku, no prokrastinácia je silnejšia a duša shopaholičky sa vo Vás nezaprie. Na webe som narazila na internetový obchod Spartoo a bolo po akejkoľvek práci.

Stránka ponúka 728 značiek, medzi nimi pre mňa známe aj neznáme, lacnejšie aj drahšie. Ich sortiment ma zaujal natoľko, že som sa rozhodla spraviť svoj historicky prvý wishlist na svojom blogu.


Zimu ako ročné obdobie mám veľmi rada, no čižmy je obuv, ktorá mi absolútne nevyhovuje, a preto sa stále teším, keď sa oteplí a môžem vytiahnuť svoje tenisky. Samozrejme, mám ich niekoľko a stále mi nie je dosť, takže moje prvé nákupné chúťky viedli do kategórie dámskych tenisiek Converse. Na sezónu jar/leto 2017 som chcela aj nejakú peknú bomberu, ktorú som hľadala v dámskych bundách. Vybehlo na mňa cez 900 kusov oblečenia, ale vďaka filtru som si zadala presné parametre, ktoré som od bundičky očakávala a hľadanie mi to zjednodušilo.
Poďme sa spolu pozrieť, čo som si vybrala.


1. Čierne tričko DRUNGE – Moony Mood 
Musím povedať, že s touto značkou som sa nikdy predtým nestretla, no celý jej sortiment mi padol do oka. Nášivky sú hitom tejto sezóny a aj keď sa za módnymi trendmi až tak veľmi neplaším, tento sa mi veľmi pozdáva. Toto tričko s nášivkami  pôsobí jemne otrhaným dojmom, takže do ulíc mesta je ideálne.

2. Boyfriend džínsy 501 CT Radio/Star - Levi's 
Určite má každý z nás svoju vysnívanú značku. Mojim nebom v oblastí džínsov je určite Levi's. A keďže boyfriend džínsy ešte nemám, voľba bola jasná.

3. Mikina Sunbara JP – Eleven Paris 
O značke Eleven Paris som tak isto nikdy predtým nepočula, ale z celého ponúkaného sortimentu ma zaujala úplne najviac. Majú super kolekcie inšpirované známymi osobnosťami. Skvelé boli kúsky oblečenia, na ktorých bol nápis „Karl is my father“.  Mňa na prvý pohľad zaujala táto obyčajná mikina. Keď som si ju rozklikla a prehliadla bližšie, zistila som, že na chrbte má nápis CARA 92. OMG, to musím mať!!!

4. Čierna rifľovka CHRIS – Only 
Dostávame sa bundičkám a ako ste si vyššie všimli, pôvodne som hľadala bomberu. No do tejto čiernej rifľovej bundy som sa úplne zamilovala. Škoda, že nemajú moju veľkosť :(

5. Biele tenisky Chuck Tailor All Star Craft SL OX – Converse
Doma mám už štvoro VANSiek a žiadne Conversy. Myslím, že je čas to napraviť. Tieto biele tenisky v kombinácii so zlatou sa budú skvele hodiť k športovým aj športovo – elegantným outfitom.

6. Kabelka JC4000PP13 – Love Moschino 
Moschino je moja obľúbená značka parfémov, ale ako som na eshope Spartoo zistila, robia aj krááásne kabelky.

Toto bol len krátky výber produktov, ktoré sú na vrchu môjho wishlistu, no garantujem Vám, že na stránke dokážete stráviť hodiny.

Od nákupu na internete ma mnohokrát odradí vysoké poštovné, ale výhodou tohto eshopu je doručenie tovaru zdarma. Platba je možná platobnou kartou, prostredníctvom účtu PayPal, bankovým prevodom alebo na dobierku. Tak hor sa nakupovať!

Ak sa Vám článok páčil, budem rada, ak za mňa zahlasujete v Blogerovi roka 2017 v kategórii Krása https://blogerroka.sk/2017/world-of-nicol/



7 komentárov: