12/06/17

Fit Me! korektor (recenzia)

Bez tekutého korektoru si svoj život už ani neviem predstaviť. Po smutnej správe, že môj obľúbenec korektor Affinitone sa už nevyrába v tekutej forme, som sa rozhodla vyskúšať ďalší tekutý korektor od rovnakej značky - Maybelline. Keďže používam make up Fit Me!, voľba padla na korektor z tohto radu.


Popis produktu: Fit Me korektor pre bezchybnú a prirodzenú pleť. Tento korektor bez obsahu oleja perfektne splynie s odtieňom pleti pre dokonale zjednotenú pleť. zdroj

Cena: 5,40 € cez e shop Vivantis

Ak trpíte kruhmi pod očami, tekutý korektor je Vašou každodennou súčasťou, bez ktorej si svoj už život snáď ani nejde predstaviť. 
Keďže pred týmto korektorom som používala od rovnakej značky Affinitone, dúfala som, že aj Fit me! bude podobne dobrý. 


Keď som si ho objednávala, nebol už najsvetlejší odtieň, preto som vzala číslo 20. V obchode som ho predtým neskúšala a pri objednávaní som išla v podstate naslepo. Ale aj o číslo tmavší odtieň mi celkom sadol. Oproti make upu (odtieň 110), ktorý je krásne svetlý so studeným podtónom, je tento korektor oveľa viac do žlta. Do školy sa nezvyknem líčiť, no korektor na kruhy pod očami používam snáď každý deň. Keďže je tento odtieň so žltými podtónmi, je ťažšie ho zapracovať tak, aby príliš nekontrastoval s mojou svetlou pleťou, a preto ho najradšej používam v kombinácii s make upom. No ak mám ráno čas, pohrám sa aj s jeho vyblendovaním dostratena. 


Na nanášanie je tam tento penový aplikátor, ktorý je jemný a pracuje sa s ním bez problémov. 
Trošku ma sklamal obal, ktorý sa extrémne rýchlo zničí a ošúcha. Toto balenie je sestrino, ktorá ho nepoužíva až tak často, no moje vyzerá ako vojne. 
Čo sa týka samotných schopností korektora, tak sa nevyrovnajú Affinitonu. 
Krytie nie je najlepšie, ale určite neurazí. Na kruhy mám špeciálny žltý korektor od L.A. Girl  a ten svoju prácu urobí o čosi lepšie. Výhodou je, že sa dá pekne zapracovať a splynie s pleťou. Make up sa mi zvykne veľmi vpíjať do očných vrások, no tento korektor, našťastie, túto zlú vlastnosť nemá a nedokonalosti v podobe vrások nezvýrazňuje. 
Bez použitia make upu kruhy prekryje tak na pol dňa, potom je lepšie naniesť ho znovu. 
Celkovo som s týmto produktom viac spokojná ako nespokojná, no nad jeho kúpou znovu už neuvažujem. 

Moja spokojnosť:  75% 


6 komentárov:

  1. Nevím, o tomhle korektoru čtu jen smíšené, nebo špatné názory, což bych tedy nečekala. Musím říct, že mě nějak extra neoslovil ani jejich nový Fit Me :(

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. haha, že môj vyzerá ako po vojne :D :D no čo ti poviem, u mňa tak dopadne 80% produktov, že sa mi obaly a nápisy zošúchajú.. mala som nejaký Fit me, bol super ale aj ten najbledší odtieň mi bol tmavý.. inak vlastnosťami mi veľmi vyhovoval.
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť