15/11/17

Kozmetické adventné kalendáre 2017


Minulý rok mal článok Adventné kalendáre 2016 veľký úspech, a preto som sa rozhodla predstaviť Vám adventné kalendáre na tento rok. A musím povedať, že z roka na rok ich počet stúpa. 





NYX

Po minuloročnom adventnom kalendári od NYXu, ktorý bol mixom rúžov Soft Matte Lip Cream a očných tieňov, prichádza NYX tentokrát s kalendárom obsahujúcim len rúže. Pôjde však o mix takmer všetkých druhov, ktoré táto značka ponúka. V kalendári nájdete 3 x Butter Glosse,  3 x Butter Lipsticks, 2 x Intense Butter Glosse, 4 x Lip Lingeries, 3 x Liquid Suede Cream Lipsticks , 4 x Matte Lipsticks, 3 x Soft Matte Lip Creams a 2 x Simply Red/Simply Vamp Lip Creams.














Cena: 50 eur

Douglas
Parfuméria Douglas ponúka tento rok až 3 adventné kalendáre. 
Pre ženy
Za 24 okienkami sa skrývajú prekvapenia podobe vôní alebo kozmetiky určenej na starostlivosť. Kalendár ponúka značky ako Lacoste, Davidoff, Escada, Jil Sander, Joop! či Lancaster. 

Cena: 825 Kč

Pre dámy
Od adventného kalendára pre ženy sa líši hlavne v tom, že obsahuje viacero produktov od značky Douglas a je obohatený o dekoratívnu kozmetiku. Nájdete v ňom ale aj značku ako sú Ariana Grande, Annayake, Artemis, Toni Gard, Daytox, Eos, Hej alebo IsaDora. 

Cena: 899 Kč

Essentials
Posledný z radu adventných kalendárov od Douglas je Essentials. Obsahuje darčeky v podobe wellness produktov, starostlivosti o pleť, make-up a doplnky z radu Douglas Collection. 



Cena: 699 Kč

Makeup Revolution
Tento adventný kalendár v sebe ukrýva až 25 prekvapení, a to: 6 rúžov4 štetce,7 rozjasňovačov,1 báza pod make-up, 1 bronzer,1 zrkadielko, 2 lesky na pery, 1 tekutý rozjasňovač, 1 báza pod očné tiene, 1 paletka očných tieňov.


Cena: 49,99 eur

Marionnaud
Každé okienko ukrýva krásny darček v podobe dekoratívnej kozmetiky - ružová tvárenka, očné tiene, s ktorými pôjde hravo vykúzliť aj zvodné dymové tiene, lesky na pery, laky na nechty, ale tiež napríklad pilník, či ceruzka na oči.
 











Cena: 22,90 eur

Asos
Kelendár od Asosu ponúka 25 okienok, no len 24 produktov. V 25. okienku totižto nájdete zľavový kód od Asosu. V zvyšných okienkach sú rôzne kozmetické produkty od značiek ako je Carmex, Rituals, Marvis, Elemis a mnoho ďalších. 

                                                  

Cena: 74, 32 eur

The Estée Lauder Companies
Estée Lauder prichádza prvýkrát s multibrandovým kalendárom. Obsahuje svetoznáme značky ako sú Clinique, Origins, MAC, Aveda, Bumble and Bumble, Darphin, Smashbox, GlamGlow, Michael Kors a, samozrejme, Estée Lauder. Je viac ako pravdepodobné, že už bude vypredaný, pretože sa vyrobilo len 1 000 kusov. 

Cena: cca 142 eur

Clinique
Clinique ani tento rok nesklamal svojich fanúšikov a pripravil si pre nich adventný kalendár, kde nájdete 24 miniatúr a kozmetických pomôcok vrátane ikonických produktov ako Pep-Start Eye Cream and Chubby Stick Lip Crayon. 

Cena: 97,99 eur

L'Occitane
24 miniatúr ich slávnych krémov na ruky, sprchových gélov, telových mliek, mydiel, šampónov a kondicionérov. 

Cena: 74, 99 eur

Essence
Asi najlacnejší kozmetický adventný kalendár ponúka Essence. Okrem 5 lakov na nechty v ňom nájdete aj miniatúry dekoratívnej kozmetiky a kozmetických pomôcok. 


Cena: maximálna doporučená 24, 99 eur

Kiehl’s
24 prekvapení z radov najobľúbenejších Kiehl’s produktov zo starostlivosti o pleť, vlasy a telo. Autorkou krásneho dizajnu je Kate Moross. 














Cena: 1990 Kč

Amazon
Svoj vlastný adventný kalendár má aj Amazon. Nájdete v ňom kombináciu vzoriek ale aj produktov v klasickej veľkosti od najobľúbenejších značiek, ako napríklad Maybelline, Rituals, Bomb Cosmetics, Laura Geller či John Frieda.
Cena: 50 libier

The Body Shop
Body Shop ponúka až 3 adventné kalendáre, pričom každý z nich má iný dizajn a obsahuje aj iné produkty. 2 z nich majú 25 okienok. V tom poslednom sa schováva kvíz, ktorý si môžete zahrať s celou rodinou počas Štedrého večera. 

Cena: 65 libier

Cena: 99 libier

Cena: 45 libier

Yves Rocher
Tento rok po prvýkrát registrujem adventný kalendár od Yves Rocher. Ako už býva zvykom, obsahuje miniatúry výrobkov zo starostlivosti o pleť ale aj produkty líčenia. 
Cena: 43,90 eur

Ciate
Obľúbená vegánska blogerská značka lakov na nechty má tiež svoj adventný kalendár. Obsahuje 19 x mini GELOLOGY™ Paint Pots, vrátane 5 nových odtieňov, 1 x plnú veľkosť Ciaté Paint Pot, 1 x mini ošetrujúci lak, 1 x top coat, 1 x magický topper a jedno špeciálne prekvapenie v limitovanej edícii. 
Cena: 59 dolárov

Yankee Candle
Posledné 2 kalendáre nie sú kozmetické, ale ide o blogerkami obľúbené sviečky a vonné vosky Yankee Candle. Tentoraz ponúkajú 2 verzie. V dizajne knihy nájdete 12 čajových sviečok a 12 votive sviečok. Dizajn veniec ponúka 24 čajových sviečok. 
Cena: 39,95 eur

Cena: 29,95 eur

Tak ktorý učaroval Vám? Ja zostanem aj tento rok verná NYXu, ale váhala som aj nad Makeup Revolution.


4 komentáre:

  1. Ja som si kúpila ten z DMky od Alverde. Som zvedavá, aké budú produkty, ale páčili sa mi podľa popisov na obale.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem si koupila adventní kalendář od Yves Rocher, ale klidně bych jich brala více. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všechny adventní kalendáře se značkám letos opravdu fakt moc povedly :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně se kosmetické adventní kalendáře každý rok moc líbí, ale vždycky mě odradí jejich cena, takže i letos zůstane věrná těm čokoládovým :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť