25/12/17

L'Oréal Paris Micelárna voda pre normálnu až suchú citlivú pleť (recenzia)

Len nedávno som Vám priniesla recenziu na micelárnu vodu od Yver Rocher, no keďže mi nie tak úplne vyhovovala, zaobstarala som si produkt od L'Oréal Paris. 



Popis produktu: Hypoalergénna - bez alkoholu, dermatologicky a oftalmologicky testovaná. Odstraňuje make-up z tváre, očí a pier v jedinom jemnom kroku bez drhnutia a oplachovania. Jemne zachytáva nečistoty.  Upokojuje pleť a pôsobí proti podráždeniu. 400 ml zdroj

Cena: cca 8 € 

Drahšia, ale stále cenovo dostupná micelárna voda od L'Oréal Paris mi padla do oka pri návšteve drogérie a hneď skončila v košíku. 
400 ml balenie je klasika, no výhodou je, že je dostupná aj v 200 ml balení, ktoré je vhodnejšie na cesty. 
Micelárka je bez nejakej parfumácie. 
Čo sa týka samotného odličovania, nemám jej absolútne čo vytknúť. Pleť odlíči bezproblémovo, bez ťažkostí a nie je nutné ani veľké množstvo odličovača. 
Okrem skvelého odlíčenia jej dávam obrovské plus za výsledný efekt. Počas zimy je moja pleť veľmi suchá a problematická a bez denného a nočného krému sa v podstate nezaobídem. No táto micelárna voda pleť krásne hydratuje a to až tak, že nočný krém používam len zriedka. 

Snažila som sa nájsť niečo, čo by som jej vytkla. ale nemám čo. Pleť odlíči, nedráždi ju, neštípe, nepália a okrem toho ju zanecháva pekne jemnú a hydratovanú. 
Za mňa je to jednoznačne kráľovná medzi micelárnymi vodami. 

Moje hodnotenie: 100% 


4 komentáre:

  1. Loreal mě poslední dobou dost překvapuje, jak má kvalitní výrobky. Jejich micelární vodu jsem ještě neměla, ale určitě ji taky vyzkouším, až jak spotřebuji všechny své zásoby. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nezkoušela jsem, ale nalákala jsi mě.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. online programming tutorial JavaScript Java C/C++ welookups.com c++

    OdpovedaťOdstrániť