04/02/18

Na trh prichádzajú nové luxusné masky na tvár Jeu´Demeure

Na český a slovenský trh prichádzajú nové luxusné masky na tvár Jeu´Demeure, ktoré môžete zakúpiť na stránke www.nadherna-plet.cz/


Mne bol doručený ochutnávkový balíček v cene 26, 68 €, ktorý obsahuje 8 masiek. 


 Značka Jeu´Demeure

Je to ambiciózna značka, ktorá využíva najlepšiu svetovú výrobnú peptidovú technológiu, ktorá sa sústreďuje predovšetkým na technologický vývoj účinných látok v laboratórii Cellicon Lab a na skúsenosti svojich odborníkov. 
Nejde o kozmetický rad produktov, ktoré sú určené len na skrášlenie, ale predovšetkým na riešenie rôznych problémov pleti. 

Cellicon Lab

Je kórejské inovatívne laboratórium, ktoré používa unikátne technológie šetrné k životnému prostrediu. Laboratórium Cellicon Lab vyvinulo vlastnú technológiu pre vývoj kozmetických peptidov, ktoré pomáhajú riešiť problémy s pokožkou, ako je starnutie, akné a podobne. 
Peptidy sú látky, ktoré sú telu "vlastné". Práve preto sú všeobecne dobre znášanlivé a používajú sa ako prvotriedna ingrediencia luxusných kozmetických značiek v Európe a aj v USA. 



Ochutnávkový balíček 

Na tejto značke je skvelé, že ponúka ochutnávkový balíček. Obsahuje 8 masiek: 
  • 2x pleťovú masku Aqua
  • 2x Obnovujúcu pleťovú masku
  • 2x pleťovú masku Balancing
  • 2x Upokojujúcu pleťovú masku 

Pokiaľ neviete, po ktorej z nich z potrfólia značky siahnuť, tento balíček je ideálnou voľbou.

Na eshope sa dá platiť v eurách aj českých korunách. Poštovné do Českej republiky je zdarma, na Slovensko sa platí poplatok 3,90 €.
Firma sa snaží zákazníkom výjsť v ústrety, a preto sú základné ceny masiek nižšie než odporúčané maloobchodné ceny. Miesto 3,90 € zaplatíte pri odbere jedného balenia 3,19€  a pri odbere 3 a viac balení je cena masky 2,49 €.

Nedá mi nespomenúť, že to bol jeden z najkrajších balíčkov, aké som kedy dostala. Masky prišli zabalené v krabičke vystlanej umelou trávou. Aj samotný obal masiek je veľmi pekný, elegantný a pútavý. Musím sa priznať, že väčšinou siaham po maskách hlavne kvôli ich baleniu a tieto by ma určite presvedčili.
Ku každej maske bol priložený aj informačný letáčik o zložení, použití a krátkom popise masky.


Ale nebudeme predbiehať. Bližšie informácie o maskách sa dočítate na stránke www.nadherna-plet.cz/. Ak zostanete sledovať môj blog aj naďalej, môžete sa tešiť na recenzie všetkých štyroch druhov a tak isto aj na malé prekvapenie. 


6 komentárov:

  1. Masky jsem měla také možnost testovat a jsem z nich stejně nadšená jako ty :) Myslím si, že něco takového tu na trhu chybělo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masky se mi líbí, už jsem je párkrát viděla, ale nezkoušela jsem, tak se těším na recenze. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. masky by som vyskúšala, ale zároveň viem, že toto dosť zanedbávam :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Masky som zaregistrovala no uvidíme, či si ich tiež nezaobstarám. :)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Masky som ešte nikde nevidela, ale vyzerajú skvelo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky se chystám je testovat, hned jak se vykuryruju z chripajzny tak se do toho pustím a musím říct že se moc těším. Ráda bych ti pochválila krásný blog, moc se mi líbí tvé články a beru odber ( kdybys chtěla kouknout ke mě popřípadě taky dala odběr byla bych moc ráda) přeji hezký zbytek víkendu :-)

    OdpovedaťOdstrániť