13/02/18

Perníkový krém na ruky Ziaja (recenzia)

Aký kozmetický produkt patrí k vašim zimným nevyhnutnostiam? U mňa je to okrem balzamu na pery aj krém na ruky. Počas zimy ich mám načatých hneď niekoľko, každý v jednej taške, aby som ich stále nezabúdala, pretože v zime moje ruky extrémne trpia. Neprospieva im chlad ani prechod zo zimy do tepla. Už aj bez toho zvyknú byť suché, no teraz je to ešte horšie a viditeľnejšie. 
V tejto recenzii vám predstavím môj zimný must have. 


Popis produktu: Doprajte počas chladných zimných dní svojim rukám hydratáciu zabalenú vo vôni perníka, zázvoru a škorice. Krém prináša úľavu suchým rukám, zvlhčuje, zmäkčuje a viditeľne vyhladzuje pokožku, zanecháva ju na dotyk hebkú. 80 ml

Cena: ??? 

Tento krém som si doniesla ešte v lete z Poľska a až do zimy čakal na svoju chvíľu. Mám pocit, že sa predával aj u nás, ale nie v takomto balení, ale o čosi väčšom 200 ml v pumpičkou.
Hneď na úvod musím vychváliť jeho vôňu. Aj keď sú na obrázku perníčky, jeho vôňa nie je typická perníková. Je viac korenistá, ale je krásna, podmanivá, jednoducho ako stvorená na zimu. Po nanesení na ruky sa jeho vôňa šíri navôkol a nejakú chvíľu zostáva aj na rukách. 
A teraz k samotnému krému. Po aplikácii sa rýchlo vstrebáva a na rukách zanecháva príjemný hebký finiš. Nemám rada krémy, po ktorých ostávajú ruky mastné ešte pol hodiny. Preto mi v tomto smere veľmi vyhovuje. 
Čo sa týka dlhodobejších účinkov, s tými to už taká sláva nie je. Ruky sú síce hydratované a hebkejšie na dotyk, ale maximálne len hodinu po aplikácii. Potom je nutné vrstvu obnoviť a takto to robiť znova a znova. A takýmto tempom si pol balenia vyničíte za týždeň, ako sa to podarilo mne. Krém je nutné nanášať znova aj z toho dôvodu, že suché miesta nedokáže zregenerovať. Je skôr taký preventívny pomocník ako záchranca.

Aj napriek tomu, že tento krém, žiaľ, nie je úplne vhodný pre suché a extrémne suché ruky, tak vďaka jeho vôni som si ho veľmi obľúbila a verím, že sa mi ho podarí ukoristiť aj na budúcu zimu. 

Moje hodnotenie: 75% 


16 komentárov:

  1. Tuším, že se prodávala sada s touhle perníkovou vůní. Jsem nad ní i přemýšlela, ale odolala jsem. Celkem jsem ráda, protože mi tento krém hrozně připomíná kakaový krém na ruce od této značky. Taky byly ruce po chvilce suché a bylo nutné je znovu namazat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám hodně suché ruce, takže tento krém asi nebude nic moc pro mě, ale musí vonět úžasně:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne krémy na ruky od Ziaji moc nesedia, super bol iba jeden, ale nespomeniem si na názov (bol v tube ako zubná pasta) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám hrozně ráda krémy na ruce a kord v zimě, jak píšeš :) Ziaju mám celkově moc ráda, má super krémy na obličej a moc ráda bych vyzkoušela i nějaké krém na ruce :) ta vůně musí být super, mám perníčky moc ráda :)
    Petra z blogu mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lovely product! <3
    Great post dear! I follow your adorable blog, hope you can follow back!
    xx

    The Newest In New Yorker

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten chci už dlouho zkusit, stejně jako sprchový gel perníček a pak pomeranč :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super recenzia :) . Ja som si pred nedávnom objednala niekoľko krémov na ruky z Avonu a majú úplne skvelú vôňu a dokonca boli aj lacné. Kedysika som krémy na ruky fakt nemala rada,ale teraz ich zbožnujem. Prajem pekný deň a veľa úspechov v blogovaní :) .

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I like Ziaja's products! They're really good :)

    My blog CAKEMONIKA :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. I love your blog dear! If you want please check out mine and read my new story. I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends!

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento perníkový som u nás nevidela, ale len kvôli vôni by som ho vyskúšala :-)
    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skvelý príspevok! Radi by sme váš príspevok uverejnili, ak je to možné?
    Kontaktujte nás ­Alina.von-Lipinski@uni-bayreuth.de

    OdpovedaťOdstrániť