23/02/21

Maybelline Sky High maskara - kráľovná roka 2021? (#recenzia)

Kto nezachytil ošiaľ okolo Sky High maskary od Maybelline, akoby v online svete ani nebol :D. Je to asi najvirálnejšia riasenka začiatku roka 2021. Ešte predtým, než sa stihla vypredať, mi ju značka Maybelline poslala na vyskúšanie. 

Nebudem klamať, keď poviem, že Maybelline je kráľovná v riasenkách spomedzi drogérkových značiek. Máloktorá z jej riaseniek je krok vedľa. Tak sa poďme spolu pozrieť na to, či aj Sky High je naozaj taká úžasná, ako úžasne veľký ošiaľ je okolo nej. 


Popis produktu: Maskara Maybelline Lash Sensational Sky High dodá vašim riasam maximálnu dĺžku aj neskutočný objem. Zaisťuje plný objem už v jednej vrstve, predĺži dĺžku rias a výrazne riasy zahustí.  zdroj
Cena: na mojaDM 9,95 €


Ako prvú vec by som vyzdvihla kefku. Je naozaj extrémne ohybná, a preto sa dokáže ideálne prispôsobiť tvaru vášho viečka. 
Čo sa týka konzistencie, riasenka je trošku mokrejšia ako napríklad The Falsies Lash Lift, no mne to vyhovuje a s maskarou sa mi pracuje dobre. Možno aj vďaka svojej mokrej konzistencii sa na viečko trošku otlačí, za čo má u mňa malé mínus. 
Keď som si naniesla prvú vrstvu, bola som mierne skeptická a možno trošku sklamaná, pretože riasy sa mi spojili viac, ako by som chcela, ale keď som použila suchú kefku, tak sa mi ich podarilo rozčesať. Aj keď riasenky nezvyknem vrstviť, v tomto prípade som sa rozhodla aplikovať aj druhú vrstvu a musím povedať, že som zostala veľmi príjemne prekvapená. 


Naozaj som dosiahla ten "wow efekt", ktorý som videla na všetkých videách na TikToku.
O kozmetickú kvalitu sa pri značke Maybelline nemusíme obávať. Čierna je naozaj čierna, produkt na očiach vydrží a netrúsi sa. 

Takže pokiaľ uvažujete, či vyskúšať túto riasenku, moja odpoveď je jasná - jednoznačne áno! 

Moja spokojnosť: 97%



4 komentáre:

  1. Vyzerá dobre, nemám s nou zatial skusenost. ALe značim si do wishlistu a vyskušam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musím souhlasit, řasenka je výborná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá naozaj super 😊
    https://lifeforjul.blogspot.com/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť