08/03/21

Žiarim, žiariš, žiarime (Maybelline Face Studio Chrome Jelly Highlighter #recenzia)

Keby sa vás niekto opýtal, aký kozmetický produkt je váš must have, čo by ste odpovedali? U mňa sa to stále mení. Niekedy to bol balzam na pery, inokedy ceruzka na obočie no a teraz je to highlighter. Keď moja pleť pôsobí unavene a mdlo, siahnem po highlighteri, ktorý jej poskytne svieži vzhľad aspoň naoko. 

Vyskúšala som už púdrové varianty, tekuté, tuhé a pod ruky sa mi dostal aj gélový rozjasňovač Face Studio Chrome od Maybelline. 




Popis produktu: Rozjasňovač Maybelline Face Studio Chrome Jelly Highlighter dodá vašej tvári zdravý vzhľad plný vitality. Dokonale rozjasňuje tvár, jemne zvýrazní vybrané partie tváre, dodáva pleti sviežosť, podčiarkne prirodzený pôvab tváre. Obsahuje pigmenty, ktoré odrážajú svetlo. zdroj

Cena: 10,10 € na Notine

Asi najväčším ťahákom na tomto rozjasňovači je jeho gélová konzistencia. Nikdy predtým som takýto highlighter nemala, preto nám chvíľu trvalo, dokiaľ sme sa skamarátili. Skúšala som ho nanášať štetcom, ale nevedela som ho rozotrieť tak, aby vyzeral prirodzene. Použila som aj beauty blender, ako som to videla na niektorých videách, no mala som pocit, že viac produktu zostáva na hubke ako na samotnej tvári. Preto som pristúpila k technike prstov - a vyšla mi z toho všetkého ako najúčinnejšia. Čiže verím, že každý z vás si príde na tú svoju techniku.

Na prvý pohľad sa mi zdalo, že produktu je málo, no používam ho takmer pol roka a mám pocit, že sa absolútne nemíňa. Akurát mám pocit, že postupom času stuhol, pracuje sa s ním horšie a nedá sa rozotrieť úplne dostratena. 


Na testovanie som si vybrala odtieň Metallic Rose. Aj keď sa jedná o svetlejší variant, na také úplné bledule ako som ja bol trošku tmavý. Ako môžete vidieť na fotke, leskne sa skutočne krásne. Aj keď preferujem skôr chladné odtiene rozjasňovačov, musím sa priznať, že v lete a na jeseň, keď svietilo slniečko, ma jeho zlatisté odlesky veľmi tešili. No v zime, keď moja pleť úplne vybledla, sme si už veľmi nerozumeli. Najlepšie vyzerá na makeupe, ale keď je vaša pokožka tmavšia, stačí ho naniesť priamo na pleť. 

Moja spokojnosť: 75% 

Zaradila by som ho k tým lepším highlighterom, ktoré vašej pleti dodajú naozaj krásny lesk. Ak ste bledé typy, využijete ho skôr na leto a jeseň. Má zaujímavú konzistenciu, ktorá určite stojí za vyskúšanie.

Aj keď mi bol produkt zaslaný na testovanie, recenzia je pravdivá.




2 komentáre:

  1. Nedávno som spotrebovala rozjasňovač a chcem nejaký nový z drogérie, tak vďaka za tip :) Vyzerá dobre, takúto konzistenciu rozjasňovača som ešte neskúšala :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja osobne preferujem klasické púdrové rozjasňovače, týmto želatínovým som popravde veľmi neprišla na chuť :D Hlavne z hygienického hľadiska nerada nanášam produkty prstami :)
    BarsAtelier | Psychológia na blogu?

    OdpovedaťOdstrániť