29/04/21

Dodajte vašim vlasom život vďaka OLAPLEX (#recenzia)

Určite má každý z nás na svojom wishliste množstvo vecí, ktoré chce veľmi vyskúšať, no nejako sa k tomu nevieme dokopať. Presne takéto pocity som mala pri produktoch Olaplex. Pokukujem po nich už veľmi dlho, no stále som váhala. Teraz som ich mala možnosť vyskúšať vďaka eshopu holime.eu.

Som rada, keď mi šampón a kondicionér "spolu ladia", preto bol pre mňa výber jednoznačný. Produktový rad od Olaplexu všetci ospevujú, je to lákadlo nejedného kaderníckeho salóna, no za kúru si poriadne priplatíte. Povedzme si úprimne, komu sa chce investovať takú sumu za produkty na vlasy? Ja som to urobila za vás.    

Popis produktu: Šampón a kondicionér Olapex sú určené pre intenzívnu obnovu poškodených a namáhaných vlasov. Čistia vlasy od všetkých nečistôt, mazu a zvyškov stylingových prípravkov. Vďaka biotínu podporujú vlasové folikuly a zároveň chránia vlasy pred vypadávaním. Panthenol vlasy intenzívne hydratuje. Rad Olaplex obsahuje aj avokádový, arganový a olej zo semien granátového jablka, ktorý má regeneračné účinky a hydratačné účinky, uzatvárajú kutikulu, zvyšujú lesk a uhladzujú povrch vlasov.

Cena: Oba produkty (250 ml) stoja 23, 61 € na eshope holime.eu

Hlavná ktorá ma odrádzala pri kúpe Olaplexu je jeho cena.  Čo keď mi to nesadne a zbytočne vyhodím takmer 50 €? A pri mojej spotrebe mi to vystačí možno tak na mesiac a pol. Musím vám povedať, že tieto obavy sa absolútne nepotvrdili. Šampón aj kondicionér používam mesiac a nie som ani v štvrtine balenia. 

Šampón je naozaj hutný, a preto stačí malé množstvo produktu. Bez problémov vystačí na celú pokožku hlavy. Na začiatku som to, samozrejme, nevedela, a preto som si vytlačila svoju klasickú "dávku", no veľmi rýchlo som to oľutovala, pretože pena bola všade. A bolo jej veľa. Myslím, že obe balenia mi vystačia aj na 3 mesiace, 

Ďalšou vlastnosťou, ktorú musím vyzdvihnúť, je absolútne geniálna a intenzívna vôňa. Pripomína mi tuti fruti trópy. Jednoducho mňam! Okrem toho tá vôňa vydrží aj na ďalší deň po umytí, čo sa mi nestalo pri žiadnom šampóne. Za mňa obrovské plus. 

Ako som spomínala, moje vlasy sú kučeravé, krepovité, suché, neposlušné, vyzerajú mŕtvo a je naozaj ťažké ich skrotiť a prebudiť k životu. Olalá, Olaplexu sa to podarilo. Dodal vlasom život, lesk, hydratáciu, uhladil ich, zjemnil a spríjemnil na dotyk. A to všetko dokázal s dvoma produktmi. Úprimne, neverila som všetkým tým pozitívnym recenziám, ktoré som čítala, hlavne keď poznám svoje vlasy, ale ono to naozaj funguje. 

V neposlednom rade by som vyzdvihla aj frekvenciu umývania. Aj keď sú moje vlasy suché, pri hlave sú mastné behom jedného dňa. Ak by som ich chcela mať tip top stále, musela by som ich umývať každý jeden deň. Na čo, samozrejme, nemám náladu ani chuť, preto si ich deň po umytí zopnem alebo zavolám na pomoc suchý šampón a snažím sa ich tak umývať každé 2 dni. Vďaka Olaplexu mi ich stačí umyť každý tretí deň. 

Aby som nehovorila len o samých pozitívach, našla som aj nejaké to negatívum. Moje vlasy sú dosť riedke, no vďaka kučerám nadobúdajú objem a dokážu tak opticky veľmi pekne klamať. Keďže ich Olaplex uhladí, pôsobia trošku "chudobne". Tak isto som si nevšimla, že by mi vlasy vypadávali menej. Skôr by som skonštatovala, že to zostalo na rovnakej úrovni, nedošlo k zlepšeniu ale ani k zhoršeniu. 

No vzhľadom na to, čo šampón a kondicionér od Olaplexu dokázali s mojimi vlasmi, som im ochotná tieto negatíva prepáčiť. 


Moje hodnotenie: 98% 

Vyskúšali ste nejaký produkt od Olaplexu? Aké sú vaše skúsenosti? 


Aj keď mi bol produkt zaslaný na testovanie, recenzia je objektívna.




3 komentáre:

  1. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale mám ráda tyhle druhy vůní, jako je tuti fruti. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Olaplex jsem nezkoušela, používám jiné značky, ale tvá recenze mě navnadila, už jen tou vůní :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O Olaplexe som počula ale nejak ma nedostala táto značka. Netúžim po nej vôbec.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť