21/11/15

Recenzia: šampón Alpecin Doppel Effekt

Dva najčastejšie problémy: lupiny a vypadávanie vlasov.

Dr. Wolff vyvinul šampón Alpecin s dvojitým efektom, ktorý vyrieši oba problémy.




Popis produktu:  Kofeínový šampón Alpecin pre mužov s dvojitým efektom v prvom korku zabraňuje opätovnému tvoreniu lupín, svrbeniu hlavy, posilňuje odolnosť vlasu. V druhom kroku preniká kofeín do vlasových korienkov už do 120 sekúnd a ochraňuje vlas pred vypadnutím. (200 ml)

Cena: dostala som ho ako darček, no na parfums.sk ho dostanete za 9,90 € 

Ako som už spomenula, šampón som dostala ako darček. Bratranec si ho objednávala z internetu, ale keďže bol dlhšie odcestovaný, tak mi ho teta podarovala, aby zbytočne nestál doma. 
Vôbec mi neprekážalo, že ide o mužský šampón, keďže po lete sú moje vlasy veľmi zničené a potrebujú zvýšenú starostlivosť, aby sa dali ako tak dokopy. 

Keď som si na internete vyhľadala cenu, skoro som spadla zo stoličky, keď som uvidela, že 200 ml stojí 10 eur. Za takú cenu by som si ho sama určite nekúpila a ani by mi nenapadlo zháňať ho, keďže je určený mužom. 

Svedčí o tom aj jeho vôňa, ktorá pripomína vodu po holení. Nevýhodu v tom nevidím, pretože používam jasmínovú masku recenzia, ktorá je silne aromatická a túto vôňu bez problémov prekryje.
Šampón má jemnú fialovú farbu, konzistencia ako u klasických bylinkových šampónoch.
Pre mňa osobne je veľkou nevýhodou to, že takmer vôbec nepení. 

Čo sa týka výsledkov, tie určite nečakajte po prvom použití. Pri takýchto šampónoch je nutné dlhodobé používanie. Viditeľné výsledky sa objavili asi po 6. použití. 
Stále si pred aj po umývaní rozčesávam vlasy a hlavne po lete ich vo vani zostane toľko, že by to bol slušný základ pre parochňu. Pri používaní tohto šampóna to bolo čoraz menej a menej. 
S lupinami nemám problém, ale občas sa predsa len objavia. Pri tomto šampóne som ich vôbec nezaznamenala.
Okrem spomínaných dvoch efektoch, ktoré popis sľubuje, mi vlasy zanechal pevnejšie. Menej sa lámu a tak isto mám pocit, že mi rastú rýchlejšie. 

Skúšala som šampón na chvíľu vyradiť, lenže mala som pocit, že mi vlasy začali znova vypadávať. Síce už nie v takom počte, ale predsa. 

Celkovo som so šampónom Alpecin spokojná. Vlasy posilnil, zabránil vzniku lupín, len ma trošku zarazila jeho cena. 

Celkové hodnotenie:  70% 



4 komentáre:

  1. Ta cena je docela vysoká no. Ale něco na lupy bych potřebovala :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten šampón má hlavne zaujimavy obal :) ale na padanie vlasov by sa teda aj mne niečo hodilo..no len ta cena za sampon ufff dost teda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Alpecin mám tonikum aj šampón a som s nimi spokojná. Tonikum mi síce veľmi rýchlo mastí vlasy, ale rozhodne mi tieto produkty pomohli s padaním vlasov :)

    OdpovedaťOdstrániť