13/08/16

Vodeodolná riasenka Miss Sporty

K letu už neodmysliteľne patrí aj kúpanie. Niektoré z nás nejdú von bez toho, aby sa nejako neprikrášlili a dokonca aj pri vode musia byť bezchybne upravené. 


Je riasenka Pump up booster 24H tou správnou voľbou? 

Popis produktu: Riasenka obsahuje vyživujúce sérum, vďaka ktorému budú riasy počas jedného mesiaca pravidelného používania zdravšie a silnejšie. Veľká kefka pokryje farbou každú jednu riasu a nadvihne ich až o 70%. Kolagén a prírodný hydrokeratín dodá riasám až 12krát väčší objem a predĺži ich. Naviac vydrží aj vodné radovánky. zdroj 



Cena: odporúčaná predajná cena 3,49€ 

Nie som z tých, ktoré by fandili dokonalému makeupu aj pri vode, ale občas na pritrafí situácia, keď je dôležité aj to, ako vyzeráte pri bazéne. 
Spamätala som sa fakt na poslednú chvíľu, že mi čosi také bude treba, preto som utekala do drogériae a siahla po prvej vodeodolnej maskare, ktorá mi prišla pod ruku. 

Hneď ma zaujala jej veľká kefka, prečítala som si popis na stránke Miss Sporty a tešila sa, keď ju budem môcť "pokrstiť". 
Ale veľké sklamanie prišlo hneď na začiatku. 




Po nanesení prvej vrstvy ani nebolo vidno, že by som na mihalniaciach niečo mala, preto som začala vrstviť. Riasy sa mi nepekne spojili, bolo ťažké ich od seba oddeliť. 
Z blízka  to vyzerá celkom uspokojivo, ale keď som sa na seba pozrela v zrkadle, tak som bola sklamaná, pretože som nevidela takmer žiadnu zmenu oproti mojim nenalíčeným mihalniciam, aj keď som použila asi 4 vrstvy. 
Žiaden sľubovaný objem ani 70% nadvihnutie sa nekoná. 
Tiež sa nedá povedať, že by bola nejak extra vodeodolná. Nerozmazáva sa, to je fakt, lenže akonáhle príde do kontaktu s vodou, začne sa drobiť a odpadávať po kúskoch, takže nevydrží ani jedno krátke kúpanie. 
Odlíčiť sa dá bezproblémovo s micelárnou vodou (ja som použila tú od Garnier). 

Moja spokojnosť: 20% 

Z tohto produktu som maximálne sklamaná a považujem to za najhorší nákup tohto roka. 




2 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež som ju mala, ale nebola som s ňou moc spokojná. Presne ako vravíš, žiaden objem..

    OdpovedaťOdstrániť