03/08/17

Haul jún 2017

Nie, nepomýlila som si mesiac. Aj keď je už august, rada by som Vám predstavila júnové nákupy, ktoré som si nafotila už dávnejšie, no akosi som na blog pričinením školských povinností zanevrela a nepublikovala ich. 




Oblečenie

Neodolala som a v júni som zaútočila na prvú vlnu výpredajov a odniesla si z nej pár kúskov.


Tepláky: Terranova
Rifle: Stradivarius

Mikina a tričko: Pull & Bear

Kozmetika


Micelárna voda: L'Oréal Paris
Wow. V mojom živote nastala obrovská zmena. Doteraz som neustále používala micelárnu vodu od Garnier a na cesty olivovú micelárku od Ziaje. Lenže Garnier mi už nejako lezie cez hlavu a chcela som vyskúšať niečo nové. Voľba padla na L'Oréal, tak snáď nebudem sklamaná, keď sa na ňu vrhnem. 

Hygienické obrúsky: Harmony
Srdcovka mesiaca. Neviem, či ste zaregistrovali, ale Harmony vyrába takýto krásny obal na hygienické obrúsky. Skvelo sa hodia do kabelky na nejakú špeciálnu udalosť. A práve ony sú jedným z dôvodov, prečo som sa rozhodla publikovať tento haul. V obchodoch si tento tovar nejako nezvyknem všímať ani sa nezamýšľam nad obalom, no tieto obrúsky ma naprosto dostali. A firma nezanevrela ani na pánov a aj pre nich vyrába pekné elegantné balenia. 

Krém: Nivea

Očný gél: Avon
Moja srdcovka čo sa týka produktov na oči. Ak ho ešte nepoznáte, prečítajte si recenziu

Očný tieň: NYX
Občas je potrebné vyjsť zo svojej komfortnej zóny a kúpiť si niečo, čo sa bežných okolností nenosíte. Mne učaroval tento nádherný očný tieň. 

Doplnky


Venček: Claire's
Ako milovníčka kvetiniek do vlasov ich nikdy nemám dosť. Za tento ďakujem Kačke :*


3 komentáre:

  1. Jak jsi spokojená s tou micelárkou? Já z ní byla nadšená, ale četla jsem spoustu negativních recenzí :/ Jinak ten věnec do vlasů vypadá skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá mikina ma z oblečenia zaujala asi najviac :) Od Avonu z rovnakej rady mám doma pleťovú masku, no stále som si na ňu nejak neurobila názor. Kúpila si si pekné vecičky!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to tričko s ružičkou ♥ :) a posledne som si tiež kúpila vreckovky kvôli peknému obalu :D

    OdpovedaťOdstrániť