19/04/20

Maybelline The Falsies Lash Lift #recenzia

Určite má každá jedna z nás obľúbenú riasenku, ktorej sa nehodlá vzdať ani za nič. Veď ani ja nie som výnimkou. Ale po istom čase ma aj moja obľúbenkyňa začne nudiť a je čas siahnuť po niečom novom. Nedávno mi prišla na testovanie riasenka The Falsies Lash Lift od Maybelline. 




Popis produktu: Maskara Maybelline The Falsies® Lash Lift dodá vašim riasam maximálnu dĺžku aj neskutočný objem. Výrazne riasy natočí, zahustí a zaistí objem už v prvej vrstve. (9,6 ml) zdroj

Cena: 10 € na Notine, v akcii aj za 8,50 €. 

Riasenky s efektom umelých rias patria medzi moje obľúbené. Je jasné, že nevytvoria taký objem a dĺžku ako umelé mihalnice, no výsledný efekt stojí za to. 


The Falsies Lash Lift od Maybelline má kefku s jemným motýlím tvarom. Pracuje sa s ním veľmi dobre a nemám problém dostať sa aj k menším mihalniciam vo vnútornom alebo vonkajšom kútiku. 
Rovnako vyhovujúca je aj konzistencia čiernej farby. Nie je ani príliš suchá, ani príliš mokrá, povedala by som, že ideálna zlatá stredná cesta. 
Ako tvrdí výrobca, naozaj stačí jedna vrstva a riasy sú výrazné, zahustené a predĺžené, jednoducho ten "wow ekfekt" tam skutočne je. Myslím si, že jedna vrstva riasenky úplne stačí, lebo pri druhej sa zvyknú mihalnice zlepiť a skvelý efekt je fuč.
Tak isto vydrží celý deň, nevytvára hrudky, neopadáva a nestretla som sa ani s "efektom pandy". Zatiaľ vyzerá ako ideálna riasenka, no nie? 


Jednou nevýhodou je jej samotná aplikácia. So začiatku som s ňou mala problémy a nevedela s riasenkou pracovať tak, aby sa mi nevytvorili neobľúbené "pavúčie nožičky". Po čase sme sa skamarátili aj v tomto smere a bolo po probléme. 
A problém, ktorý som neodstránila, je otláčanie na viečka. 
Ak ráno nestíham, tak po riasenke The  Falsies Lash Lift nesiaham, pretože samotná aplikácia zaberie viac času, no na druhej strane ten výsledok stojí za to. 
Aj napriek malým komplikáciám by som po tejto riasenke siahla znova a odporučila ju ďalej. 

*Aj keď som produkt dostala na testovanie, recenzia je pravdivá.*

Moje hodnotenie: 85%. 



2 komentáre:

  1. Super článok. Ak chceš skús riasenku od Nuskin. Je super a pekne riasy predelí a navyše obsahuje vitamíny takže ti ich časom aj vyživí a krásne predĺži.

    UPDATE: Ako sme to oznámili rodine?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle řasenku teď používám, ale pro mě to není úplně ono, přesně taky dochází na "pavoučí nožičky" a to mi má oblíbená řasenka od Catrice nedělá. Ale chtěla jsem vyzkoušet. :)

    OdpovedaťOdstrániť