10/11/20

Kozmetické adventné kalendáre 2020

Spomínate si ešte na tie časy, keď sme nemohli prežiť Vianoce bez čokoládkového adventného kalendára? Neviem ako vy, ale ja si ich teraz neviem predstaviť bez toho kozmetického. 
Zatiaľ čo pred dvoma rokmi to bolo skôr ojedinelé, tento rok sa ako keby s adventnými kalendármi roztrhlo vrece. Veď posúďte sami. 



NYX

NYX je povestný svojimi každoročne nabitými adventnými kalendármi. Tento rok to nie je inak. Kupovala som si ho po minulé roky a vyzerá to tak, že mu ostanem verná aj teraz. V roku 2020 adventný kalendár ponúka 4 matné rúže, 2 tekuté matné rúže,  3 lesky na pery, peeling na pery, 2 oleje na pery, podkladovú bázu pod makeup aj pod očné tiene či tekuté rozjasňovače. Na Notine je tento kalendár vypredaný, no na Pink panda ho kúpite za 49, 99 €. 

Makeup Revolution

Makeup Revolution je značka, ktorá má čo ponúknuť, o čom svedčí aj tohtoročný adventný kalendár. Ako jeden z mála ponúka okrem dekoratívnej kozmetiky aj štetce. Nájdete v ňom nie 24, ale 25 okienok, pričom bonusom je klasická paletka. Cena tohto kalendára je na Notine je  47, 20 €. 

Trend it up 

Trend it up je na našom trhu už nejaký ten piatok, no zdá sa mi, že tento rok to je po prvýkrát, čo u nás ponúka aj adventný kalendár. Je to značka, ktorej produkty sú za veľmi prijateľnú cenu a na kvalitu sa tiež nemôžeme veľmi sťažovať. Za 24, 95 € v tomto kalendári nájdete hydratačné rúže, laky, maskaru, ceruzku na oči či obočie, rozjasňovač na tvár alebo vyživujúci vosk na nechty,

Balea

Ak nepatríte k fanúšikom tých drahších kozmetických kalendárov, tak tento Balea adventný kalendár za 14, 95 € vás určite poteší. Čakanie na Vianoce si môžete spríjemniť produktami, ktoré sa postarajú o vaše telo, vlasy aj pleť. V balení nájdete voňavé peelingy na telo, balzam na pery, hydratačné denné krémy, pleťovú masku pre wellness momenty, telové mlieko či mlieko na vlasy. Najrozkošnejší prekvapením je čelenka so sobími uškami.

Nivea 

Tohto roku nesklamala ani Nivea a pripravila si nabitý adventný kalendár, ktorý je plný obľúbených produktov. Nájdete v ňom napríklad rozjasňujúco masku na tvár, micelárnu vodu, odličovač očí, balzam na pery, hubku na makeup, pilník na nechty a mnoho ďalšieho. Na svoje si príde určite každý. Na dm shope ho kúpite za 31, 45 €. 

Lush 

Sériu adventných kalendárov nám otvára tento krásavec od Lushu. V 24 okienkach nájdete 6 bômb do kúpeľa, 3 sprchové gély, 4 telové mlieka, 4 bubble bars, 2 telové peelingy, 1 peeling na pery, 1 šampón, 2 mydlá a jeden parfém. Samozrejme, všetky produkty sú vegánske. Objednať si ho môžete na oficiálnej stránke Lushu

Yves Rocher 

Nie je to prvýkrát, čo si adventný kalendár pripravil aj Yves Rocher. Tento rok v ňom nájdete produkty na tvár (peeling obnovujpci jas, čistiacu gélovú masku, balzam na pery...), z makeupu napríklad maskaru, rúž či laky na nechty, nechýbajú ani ich vychýrené telové produkty (za mňa hlavne sprchové gély), mini vône a vlasové produkty. Týchto 24 prekvapení si môžete kúpiť za 45 € na stránke Yves Rocher.

Soaphoria 
Soaphoria vytvorila adventný kalendár, ktorý má pohladiť vaše telo aj dušu. V kalendári nájdete 24 produktov - 10 v klasickej "plnohodnotnej" veľkosti, 10 plnohodnotných produktov v limitovej edícii a 4 produkty na vyskúšanie. Môžete si ho objednať na oficiálnej stránke Soaphoria  za 89,00 €, pričom celková hodnota produktov je 127 €. 

Lancôme 

Lancôme adventný kalendár je síce drahší (na Notine stojí 16á, 90 €), no tento dizajn ma zaujal asi najviac zo všetkých adventných kalendárov, ktoré som tento rok videla. Po rozbalení sa pred vami rozprestrie takýto krásny Paríž, z ktorého si vyberáte prekvapenia z dekoratívnej kozmetiky, ale aj zo starostlivosti o pleť.

Rituals 

Rituals ponúka na výber 2 druhy adventných kalendárov. Deluxe a Exclusive. 


Deluxe
Od "exkluzívneho" adventného kalendára sa líši svojím 3D prevedením. Obsahuje 24 rôznych produktov, napríklad sérum proti starnutiu, antiperspirant, nočnú hydratačnú masku na vlasy, telový krém, krém na ruky, sprchový gél a mnoho ďalších, okrem iného aj 4 sviečky. Na oficiálnej stránke Rituals si ho viete objednať za 89,90 €. 


Exclusive
Dizajnovo krásny adventný kalendár tak isto ponúka 24 okienok, v ktorých sa ukrývajú takmer rovnaké produkty ako pri Deluxe verzii. Cena je však priaznivejšia - stojí 59,90 €


Yankee Candle

Ak si chcete čakanie na Vianoce spríjemniť prevoňaným bytom, odporúčam siahnuť po adventom kalendári od Yankee Candle. Za 37, 90 € získate 24 krásne voňaných čajových sviečok spolu so svietnikom. Kalendár kúpite na Notine.

Tak čo, ktorý je tvoj favorit?




3 komentáre:

  1. Mám ráda tyhle kalendáře. Koupila jsem si jeden od YR a jeden od Essence. Líbil by se mi ještě ten od Soaphorie, ale už se mi nechce tak utrácet. Tak třeba příští rok.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, to je výběr ☺, panečku. Mě letos nejvíce asi zaujala Sephora a pak Loccitane. Pěkný den přeji. ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hey dear i loved your blog and omg the calendars are amazing, i think i want all of them heheheh
    i already followed and i want invite you to visit and follow mine back if you want <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť